Lite stoff for pengene...

Vanvittig pris for Audrey Hepburns legendariske kjole fra "Breakfast at Tiffany's".

POPULÆR: Audrey Hepburn i Givenchy-kjolen fra filmen "Breakfast at Tiffany's". Foto: AP
POPULÆR: Audrey Hepburn i Givenchy-kjolen fra filmen "Breakfast at Tiffany's". Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Svimlende sum!

SEHER.NO: Den klassiske, sorte Givenchy-kjolen Audrey Hepburn bar i filmen "Breakfast at Tiffany's" fra 1961, er en av filmhistoriens mest berømte plagg. Nå er den solgt for den vanvittige sum av nesten fem millioner kroner.

Rekordsalget fant sted under en auksjon hos Christie's i London og prisen endte på det seksdobbelte av høyest antatte sum. Det er gode nyheter for "City if Joy Aid" - en veldedighetsorganisasjon som får alle inntektene fra kjolesalget til å hjelpe fattige i India.

- Jeg er fullstendig målløs ved tanken på at en bit stoff som tilhørte en slik magisk skuespillerinne nå vil gjøre meg i stand til å kjøpe mursten og sement for å lage skoler for de fattigste barna i verden, sier en av selgerne, Dominique Lapierre, ifølge Boston Globe.

Budene ble ringt inn over telefon, og britiske medier spekulerer nå i om det kan være fotballfruene Victoria Beckham eller Coleen McLoughlin som har kjøpt kjolen. Både Posh og Wayne Rooneys kjæreste er store fans av Audrey Hepburn, og førstnevnte eier allerede et av skuespillerinnens diamanthalsbånd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer