- Lite sjenert

Tone avslører hvilken superkjendis som kysset henne.

IKKE TV-TRYNE: - Det kommer ikke til å bli mer TV på meg etter "Skal vi danse", forteller Tone Damli Aaberge. Foto: Werner Juvik
IKKE TV-TRYNE: - Det kommer ikke til å bli mer TV på meg etter "Skal vi danse", forteller Tone Damli Aaberge. Foto: Werner Juvik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Det kommer ikke til å bli mer TV på meg. "Skal vi danse" var bare et litt for godt tilbud å takke nei til, forteller Tone Damli Aaberge til Dagbladet Fredag.

SE OG HØR TV: Tone om sitt første kyss

Tidligere har hun deltatt i Idol, noe som fikk Fredags journalist til å spørre om hun nå kan tenke seg å gå bort fra Idol-Tone og danse-Tone, til å bli Robinson-Tone.

- Det er sang jeg skal fortsette med når "Skal vi danse" er over. Jeg er i studio og holder på med et nytt album. Regner med å bli ferdig utpå nyåret, forteller hun avisa.

Videre forteller hun at hun aldri kommer til å tatovere seg, rett og slett fordi hun ikke tror det ville passet henne!

LES OGSÅ:
Tone forteller om drømmen som ble knust ...

Og, hun avslører at hun blitt sjarmert av både spontanromantikk og selvironi.

- Hva er ditt beste sjekketriks? spør avisa

- Jeg er svært lite sjenert, men planlegger aldri noe. Øyekontakt funker støtt og stadig. Men jeg sjekker ikke for ofte.

Helt til slutt avslører skjønnheten at hun har blitt kysset av den britiske sangeren Craig David ved frokostbordet på Grand Hotel.

- Jeg vil ikke kalle det klining, men et lite kyss ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer