Kim Kardashian og North West:

- Lite imponert over moren

North West klager stadig på morens omstridte antrekk.

IKKE FAN: Kim Kardashian avslører hva datteren North tenker om motevalgene hennes. Foto: Skjermdump fra Instagram
IKKE FAN: Kim Kardashian avslører hva datteren North tenker om motevalgene hennes. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Det var i 2013 at realitystjernen Kim Kardashian (41) og rapperen Kanye West (44) ønsket sitt første barn velkommen til verden, nemlig datteren North West (8).

Siden den gang har datteren til det verdenskjente paret fått drøssevis med oppmerksomhet opp gjennom årene. Bare 16 måneder gammel fikk hun blant annet sin egen stylist, og som femåring debuterte hun på catwalken.

Nå har hun imidlertid rukket å bli åtte år gammel, og er tydelig ikke redd for å si hva hun mener. Hun legger nemlig ikke skjul på at hun flere ganger har vært misfornøyd med moras motevalg.

- Ikke imponert

Det er ingen hemmelighet at Kardashian er glad i å vekke oppsikt hva det gjelder valg av antrekk på den røde løperen. I februar i fjor sjokkerte hun på Met-gallaen med et svart heldekkende antrekk fra Balenciaga.

Selv om realitystjernen kan betraktes som et av de mest kjente moteikonene, er det likevel en person som ikke er særlig imponert over antrekksvalgene hennes, skriver blant andre E! News.

Gjennom et nytt intervju med Vogue innrømmet hun nemlig at North har sterke meninger om hennes signaturstil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer