Kim Kardashian og North West:

- Lite imponert over moren

North West klager stadig på morens omstridte antrekk.

IKKE FAN: Kim Kardashian avslører hva datteren North tenker om motevalgene hennes. Foto: Skjermdump fra Instagram
IKKE FAN: Kim Kardashian avslører hva datteren North tenker om motevalgene hennes. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Det var i 2013 at realitystjernen Kim Kardashian (41) og rapperen Kanye West (44) ønsket sitt første barn velkommen til verden, nemlig datteren North West (8).

Siden den gang har datteren til det verdenskjente paret fått drøssevis med oppmerksomhet opp gjennom årene. Bare 16 måneder gammel fikk hun blant annet sin egen stylist, og som femåring debuterte hun på catwalken.

Nå har hun imidlertid rukket å bli åtte år gammel, og er tydelig ikke redd for å si hva hun mener. Hun legger nemlig ikke skjul på at hun flere ganger har vært misfornøyd med moras motevalg.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

- Ikke imponert

Det er ingen hemmelighet at Kardashian er glad i å vekke oppsikt hva det gjelder valg av antrekk på den røde løperen. I februar i fjor sjokkerte hun på Met-gallaen med et svart heldekkende antrekk fra Balenciaga.

Selv om realitystjernen kan betraktes som et av de mest kjente moteikonene, er det likevel en person som ikke er særlig imponert over antrekksvalgene hennes, skriver blant andre E! News.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

Gjennom et nytt intervju med Vogue innrømmet hun nemlig at North har sterke meninger om hennes signaturstil.

- North har veldig mange meninger når det kommer til hva jeg har på meg. Hun vil alltid klage når jeg har på meg for mye svart, sa hun, hvor hun refererte til hennes siste antrekk fra Balenciaga.

DEKKET: Realitystjerne Kim Kardashian overrasket på fjorårets Met-galla. Foro: Angela Weiss / AFP / NTB
DEKKET: Realitystjerne Kim Kardashian overrasket på fjorårets Met-galla. Foro: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer

I intervjuet mimrer Kardashian tilbake til en hendelse som fanget Norths oppmerksomhet litt ekstra, nemlig da hun dukket opp på skolen hennes på Valentinsdagen.

- Jeg var iført rosa fra topp til tå, og hun ble så begeistret at hun løp bort og klemte meg. Men selvfølgelig åpnet hun frakken min og så det svarte foret. Da sa hun «mamma, du har fortsatt på deg svart».

REAGERER: Kim Kardashian prøver å jobbe hjemmefra, men det er ikke så enkelt når datteren North West også er til stede. Vis mer

- Jeg kjempet imot det

Under fjorårets Met-galla var det flere som sperret opp øynene da Kim Kardashian ankom den røde løperen med det heldekkende antrekket fra Balenciaga.

Skims-mogulen ble omtalt som et ikon etter det mye omtalte antrekket. Men hun måtte også stå overfor en hel del refs, og ble blant annet sammenliknet med Bruce Wayne, altså Batman.

I februar i år avslørte hun i et intervju med Vouge at hun egentlig ikke ville gå med masken og at hun forsøkte å kjempe imot.

- Jeg kjempet imot det. Jeg tenkte: «jeg vet ikke hvordan jeg skal kunne bære masken. Hvorfor skulle jeg dekke til ansiktet mitt?» minnes hun.

TALENTFULL: North West stjal showet under pappa Kanye West sitt moteshow i Paris. Video: Rød Løper Vis mer

Overfor Vogue fortalte Demna Gvasalia (40), kreativ leder for Balenciaga, at masken var svært viktig for selve meningen og tanken bak antrekket.

- Folk ville umiddelbart vite at det var Kim på grunn av silhuetten hennes. De trenger ikke engang å se ansiktet hennes, skjønner du? Og jeg tror det er hele kraften av statusen hennes, at folk ikke trenger å se ansiktet hennes for å vite at det er henne, sa hun den gang.

LES OGSÅ: Overrasket med look-alike av Kim

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer