Liss (55) hadde samme frisyre i 30 år

Se hva som skjedde da hun møtte Jan Thomas!

SEOGHØR.NO: Hver uke får en vanlig leser en «Bli ny»-dag med kjendisstylist Jan Thomas (49) i Se og Hør Extra.

I 30 år har Elisabeth Waldenstrøm (55) fra Svelvik hatt langt, krøllete hår med pannelugg. Nå er hun endelig klar for å kvitte seg med signatursveisen.

– Når jeg ser meg selv i speilet, ser jeg en som står fast i fortiden. Det har vært lettvint å skjule seg bak de sorte klærne og det lange håret, forteller Liss åpenhjertig når hun møter Jan Thomas.

- Noen ganger trenger vi et menneske som sier «Nå er det nok». Og en sånn dag er det jeg har lyst til å skape for deg i dag, fastslår kjendisstylisten i videoen øverst i saken.

Jan Thomas får frie tøyler av trebarnsmoren.

– Jeg vil ha en moderne, lykkelig, energifull kvinne tilbake. Endelig skal du bli den personen du fortjener å være, sier Jan Thomas, som vil gi Liss en varmere hårfarge.

– Det vil gi full fart på øynene dine. Så skal du få brynene på plass og sminke i jordfarger. Du skal ikke være overstylet eller overdollet, det skal bare være riktig. Og så skal vi få deg sexy igjen!

– Ja takk, smiler Liss, før Jan Thomas setter i gang teamet sitt.

Saken fortsetter under bildet!

PIGGSVEIS: Liss Waldenstrøm får seg en god latter når frisør Silje Hagatun tuperer håret hennes. Foto: Espen Solli/Se og Hør
PIGGSVEIS: Liss Waldenstrøm får seg en god latter når frisør Silje Hagatun tuperer håret hennes. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

Silje Hagatun på Jan Thomas Studio får oppgaven med å farge og klippe de lange lokkene. Så rettes krøllene ut, før håret tuperes så det står rett til værs. Underveis forteller Liss om hvordan hun har tviholdt på frisyren i hele 30 år.

– De få gangene jeg har vært hos frisør, har jeg sagt «Ligg unna luggen min». Og at fargen skal være som den er. Men nå var jeg klar til å gi Jan Thomas frie tøyler, forteller 55-åringen.

Til slutt blir håret krøllet og formet, før det legges profesjonell sminke. Til slutt blir hun kledd opp i en moteriktig trenchcoat, sorte dressbukser og leopardsko.

Saken fortsetter under bildet!

BLIKK FOR DETALJER: Christopher Mørch Husby legger sminke i bruntoner.  Foto: Espen Solli/Se og Hør
BLIKK FOR DETALJER: Christopher Mørch Husby legger sminke i bruntoner. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

Se forvandlingen fra start til slutt øverst i saken!

Jan Thomas er strålende fornøyd over resultatet av makeoveren.

– Du ser aldeles fantastisk ut! Etter over 30 år med den samme frisyren og så står du foran meg i dag og ser ut som en filmstjerne, smiler kjendisstylisten.

– Vet du hva, jeg ser når jeg ser meg selv i speilet nå, jeg ser meg selv. Jeg ser hvem jeg egentlig er! Endelig! Det har tatt veldig lang tid ... Og det føles fantastisk! jubler Liss og får en god klem av Jan Thomas.

TAKKNEMLIG: – Jeg har fått masse god energi av denne dagen. Tusen takk! sier Liss til Jan Thomas. Foto: Espen Solli/Se og Hør
TAKKNEMLIG: – Jeg har fått masse god energi av denne dagen. Tusen takk! sier Liss til Jan Thomas. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

Hvordan blir det å komme hjem og treffe familie og venner, spør Seoghør.nos reporter.

– De kommer ikke til å kjenne meg igjen. Dette er veldig følelsesmessig for meg. Jeg holdt på å begynne å grine da jeg satt i sminken. Det var rett og slett bobling av glede. Å se at jeg endelig kommer fram og at de får frem personligheten min. Det er stort. Jeg har skjult meg i altfor mange år. Nå skal jeg begynne å leve!

SER LYST PÅ
FREMTIDEN: – Jeg har et liv foran meg som er helt ubeskrivelig, sier en lykkelig Liss etter makeoveren. Hun er kledd opp i klær og sko fra Tiger of Sweden og smykke fra H&M. Foto: Espen Solli/Se og Hør
SER LYST PÅ FREMTIDEN: – Jeg har et liv foran meg som er helt ubeskrivelig, sier en lykkelig Liss etter makeoveren. Hun er kledd opp i klær og sko fra Tiger of Sweden og smykke fra H&M. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

Les hele reportasjen og se alle bildene i ukens Se og Hør Extra – i salg nå!

Har du lyst til å bli ny med Jan Thomas? Meld deg på HER

LES OGSÅ: Tone (43) fryktet kort hår og pannelugg