SATSER HARDT: Karlsnes pendler til London, for å stable solokarrieren på beina.
SATSER HARDT: Karlsnes pendler til London, for å stable solokarrieren på beina.Vis mer

Lise vil bli stor i utlandet

Flyttet fra til London uten kjæresten...

SEHER.NO: Lise Karlsnes (28), er fortsatt kjent som Briskeby-Lise, selv om bandet bestemte seg for en pause for to år siden.

For siden da har mange ventet en kommende solo-plate fra den sexy, trendsettende sangerinnen. Nå er den endelig rett rundt hjørnet.

- Etter å ha vært i et band i ti år trengte jeg å finne litt tilbake til meg selv, møte folk, være litt alene og bli tøffere, sier hun til Dagbladet.

Og nå satser hun på suksess også utenfor Norges grenser.

Men om hun har vært alene musikalsk sett, så har hun i mellomtiden blitt forlovet med Magnus Tingsek som selv har en relativt suksessfull musikk-karriere.

- Når det er musikk du lever og ånder for, er det veldig deilig å ha noen rundt deg som forstår hvor altoppslukende det er, sier hun til avisen.

Hun forteller også at han forstår at hun trenger å reise til London alene, slik at hun kan jobbe alene. Så de siste månedene har hun pendlet mellom London og Malmö, hvor forloveden har eget studio.

- Men dette er på alle måter mitt prosjekt. Han er ikke med til London, og forstår at jeg må reise for å jobbe alene, forklarer Lise Karlsnes.

Likevel avslører Tønsberg-jenta overfor Dagbladet at hun ikke utelukker bryllup.

LES OGSÅ: Debuterer som soloartist