Lise Fjeldstad gledet seg enda mer enn barnebarnet

Det var stor stemning blant både store og små da «Dyrene i Hakkebakkeskogen» hadde premiere på Nationaltheatret. Se video!

SEOGHØR.NO: Lørdag hadde «Dyrene i Hakkebakkeskogen» premiere på Nationaltheatret, og det var mange ivrige barn tilstede.

Men det var den prisbelønnede skuespilleren Lise Fjeldstad (76), som muligens var aller mest klar for Thorbjørn Egners berømte univers.

- Dette blir forferdelig morsomt! Jeg gleder meg kanskje mer enn barnebarnet. Jeg tror jeg gleder meg mest, sier hun til Seoghør.no

Hun kom med sønnen Peik (36) og barnebarnet Malou (snart 3 år). Skuespilleren hevder selv at hun ikke er noen typisk bestemor.

GLEDET SEG: Lise Fjeldstad innrømmet til Seoghør.no at hun nok gledet seg aller mest til Hakkebakkeskogen. Foto: Ida Nikolaisen/ Se og Hør
GLEDET SEG: Lise Fjeldstad innrømmet til Seoghør.no at hun nok gledet seg aller mest til Hakkebakkeskogen. Foto: Ida Nikolaisen/ Se og Hør Vis mer

- Jeg er ikke en spesielt god bestemor. Jeg er ikke god til å lage vafler eller bake eller sånne ting. Men jeg liker å lese med henne og synge. Det liker hun også. Så jeg synger på mitt fattigslige vis, jeg kan jo noen barnesanger, sier Fjeldstad.

Skuespilleren fikk sitt første barnebarn og en gjev hederspris med bare et par timers mellomrom, for snart tre år siden.

Med blussende kinn kom den flotte kunstneren  i 2012 småløpende inn på Hotel Continental i Oslo for å motta Rolf Gammlengs veteranpris. Men det var andre årsaker til at hun var så lykkelig og oppspilt.

- Jeg har nettopp blitt bestemor. Ja, det er bare to timer siden, fortalte hun til Se og Hør.

Det er sønnen Peik som har blitt pappa til en velskapt jente. Og den nybakte bestemoren ventet de siste ni timene på fødestuen før mirakelet var et faktum.

VETERAN: Lise Fjeldstad er en av Norges mest kjente og erfarne skuespillere. Foto: FameFlynet Sweden
VETERAN: Lise Fjeldstad er en av Norges mest kjente og erfarne skuespillere. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

- Det er virkelig et under. Der kommer det ut en ferdig jente, en flott liten plugg, sa hun rørt.

LES OGSÅ: Lise Fjeldstad snakket ut om ektemannens død

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.