Lisa Tønne var døden nær

Komikeren Lisa Tønne veide ikke mer enn en nyfødt da hun tre måneder gammel ble hentet på barnehjemmet i Iran. Et trønderpar ble hennes redning.

LYKKELIG: Lisa Tønne bodde de første tre månedene av sitt liv på et barnehjem i Iran. I dag er hun lykkelig med forloveden Kyrre Holm. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
LYKKELIG: Lisa Tønne bodde de første tre månedene av sitt liv på et barnehjem i Iran. I dag er hun lykkelig med forloveden Kyrre Holm. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer
Barnehjemsbarn!

SEHER.NO: Da Lisa Tønne (29) var spedbarn, ble hun lagt i en kurv på trappa utenfor barnehjemmet i Teheran i Iran. På en lapp stod navnet hennes skrevet: Forozan Sadogi Nazer.

- Jeg er en sjelden vare, for det er ikke så mange adopterte fra Iran i Norge. Det er kult å ha så mye action i livet allerede som spebarn! Andre foreldre har liksom kysset litt i dusjen, og ni måneder etterpå ble det unge. Mine foreldre jobbet virkelig for saken, har Lisa sagt til VG, i følge Se og Hør.

I dag er  Lisa Tønne lykkelig forlovet med NRK-kjæresten Kyrre Johannessen (33), og gjør stor suksess både på scene og TV - senest i "Seks som oss".

Les mer om hvordan Lisa kom til Norge i dagens Se og Hør.

LES OGSÅ: Lisa Tønne gifter seg