Lisa Tønne var døden nær

Komikeren Lisa Tønne veide ikke mer enn en nyfødt da hun tre måneder gammel ble hentet på barnehjemmet i Iran. Et trønderpar ble hennes redning.

LYKKELIG: Lisa Tønne bodde de første tre månedene av sitt liv på et barnehjem i Iran. I dag er hun lykkelig med forloveden Kyrre Holm. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
LYKKELIG: Lisa Tønne bodde de første tre månedene av sitt liv på et barnehjem i Iran. I dag er hun lykkelig med forloveden Kyrre Holm. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Barnehjemsbarn!

SEHER.NO: Da Lisa Tønne (29) var spedbarn, ble hun lagt i en kurv på trappa utenfor barnehjemmet i Teheran i Iran. På en lapp stod navnet hennes skrevet: Forozan Sadogi Nazer.

- Jeg er en sjelden vare, for det er ikke så mange adopterte fra Iran i Norge. Det er kult å ha så mye action i livet allerede som spebarn! Andre foreldre har liksom kysset litt i dusjen, og ni måneder etterpå ble det unge. Mine foreldre jobbet virkelig for saken, har Lisa sagt til VG, i følge Se og Hør.

I dag er  Lisa Tønne lykkelig forlovet med NRK-kjæresten Kyrre Johannessen (33), og gjør stor suksess både på scene og TV - senest i "Seks som oss".

Les mer om hvordan Lisa kom til Norge i dagens Se og Hør.

LES OGSÅ: Lisa Tønne gifter seg

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer