FANT KJÆRLIGHETEN PÅ TV: Sigrid Bonde Tusvik og samboeren Martin Jøndahl ble kjærester i TV-serien «Sigrid søker kjæreste». I dag har paret datteren Jenny sammen, og nå skal de angivelig være på bryllupsreise. Foto: Espen Solli / Se og Hør
FANT KJÆRLIGHETEN PÅ TV: Sigrid Bonde Tusvik og samboeren Martin Jøndahl ble kjærester i TV-serien «Sigrid søker kjæreste». I dag har paret datteren Jenny sammen, og nå skal de angivelig være på bryllupsreise. Foto: Espen Solli / Se og HørVis mer

Lisa Tønne: Sigrid er på bryllupsreise

Sigrid Bonde Tusvik er på ferie på Maldivene, og på podcasten «Tusvik & Tønne» antydes det at hun har giftet seg.

SEOGHØR.NO: I denne ukens episode av podcast-serien «Tusvik & Tønne» innleder komiker Lisa Tønne sendingen med å si at programleder-makker Sigrid Bonde Tusvik (33) er på bryllupsreise på Maldivene sammen med kjæresten Martin Jøndahl (33) og datteren Jenny. Kort tid etter får hun venninnen på tråden via skype.

- Jeg koser meg så mye. Har du hatt en intro? sier Sigrid

- Ja, jeg har hatt en nydelig intro, og da har jeg allerede røpt at du og Martin er på bryllupsreise, men jeg har ikke sagt at dere har giftet dere, svarer Lisa.

- Det er veldig bra, for det er hemmlig. Det må alle lytterne holde hemmelig. Jeg har ikke sagt det til Else engang og hun skal være vikar for meg neste uke, sier Sigrid.

- Vi kommer til å bli skilt i løpet av ferien. Alle blir skilt på ferie, fortsetter komikeren.

Sigrids manager Anne Heie vil verken bekrefte eller avkrefte om Sigrid er på bryllupsreise.

- Hun er på en kjærlighetsferie som har vært planlagt i lengre tid. Utover det har jeg ingen kommentar, sier manageren til Seoghør.no.

 

Fridde på tv

Sigrid Bonde fant i 2010 kjærligheten etter å ha møtt Martin Jøndahl (33) under innspillingen av «Sigrid søker kjæreste». Drøye tre år senere bestemte Martin seg for å fri til komiker-kjæresten under «Tørn­quist show» på VGTV.

Hun har tidligere fortalt til Se og Hør at hun ble veldig overrasket da kjæresten fridde til henne.

– Jeg visste ikke om det var en spøk eller ikke. Det var et bryl­lupskupp! Det var veldig sjokke­rende, gøy og sjarmerende. Rart var det også, akkurat som Martin er.

I april i år fikk det lykkelige paret datteren Jenny sammen – etter at Sigrid først hadde dokumentert svanger-skapet i TV-serien «Sigrid blir mamma».

Drømmer om utenlandsbryllup

Sigrid har tidligere avslørt at det sannsynligvis kom til å bli et lite bryllup.

- Mar­tin liker ikke store bryllup. Det må jeg bare tåle. Selv drømmer jeg om en stor bryllupsfest med 250 gjes­ter i Toscana, men etter min mening er det ego å gifte seg i utlandet. Da må jo folk bruke så mye penger på det, sa  «Torsdag kveld fra Nydalen»-stjernen lattermildt.