Lisa Marie Presley:

Lisa Marie Presley (54) er død

Elvis' datter gikk bort natt til fredag, norsk tid.

DØDE: Lisa Marie Presley er død, 54 år gammel. Det bekrefter moren hennes, Priscilla Presley. Foto: Kevin Winter/Getty Images/AFP/NTB
DØDE: Lisa Marie Presley er død, 54 år gammel. Det bekrefter moren hennes, Priscilla Presley. Foto: Kevin Winter/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag ble det kjent at Elvis og Priscilla (77) Presleys datter, Lisa Marie Presley (54), hadde blitt hastet til sykehus, etter en mulig hjertestans. Det meldte TMZ.

Natt til fredag, norsk tid, kom nyheten om at hun er død, 54 år gammel.

Det bekrefter Presleys mor, Priscilla Presley, overfor People.

- Det er med et tungt hjerte jeg må dele den knusende nyheten om at min vakre datter Lisa Marie har forlatt oss, sier hun til nettstedet.

- Hun var den mest lidenskapelige, sterke og kjærlige personen jeg noen gang har kjent. Vi ber om respekt for privatlivet mens vi forsøker å håndtere dette store tapet. Takk for all kjærlighet og bønner, sier hun videre i uttalelsen, og legger til at hun ikke kommer til å kommentere noe mer på nåværende tidspunkt.

54-åringen etterlater seg de tre barna Riley Keough (33) og tvillingene Finley og Harper Lockwood (14). Sønnen Benjamin Keough gikk bort i 2020.

Lisa Marie deltok på årets Golden Globe-utdeling tidligere denne uken.

Torsdag meldte TMZ at ambulansepersonell skal ha utført hjerte-lunge-redning ved 54-åringens hus i Calabasas i California, før hun deretter ble hastet til sykehus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer