Lisa Marie Presley:

Lisa Marie Presley (54) er død

Elvis' datter gikk bort natt til fredag, norsk tid.

DØDE: Lisa Marie Presley er død, 54 år gammel. Det bekrefter moren hennes, Priscilla Presley. Foto: Kevin Winter/Getty Images/AFP/NTB
DØDE: Lisa Marie Presley er død, 54 år gammel. Det bekrefter moren hennes, Priscilla Presley. Foto: Kevin Winter/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag ble det kjent at Elvis og Priscilla (77) Presleys datter, Lisa Marie Presley (54), hadde blitt hastet til sykehus, etter en mulig hjertestans. Det meldte TMZ.

Natt til fredag, norsk tid, kom nyheten om at hun er død, 54 år gammel.

Det bekrefter Presleys mor, Priscilla Presley, overfor People.

- Det er med et tungt hjerte jeg må dele den knusende nyheten om at min vakre datter Lisa Marie har forlatt oss, sier hun til nettstedet.

- Hun var den mest lidenskapelige, sterke og kjærlige personen jeg noen gang har kjent. Vi ber om respekt for privatlivet mens vi forsøker å håndtere dette store tapet. Takk for all kjærlighet og bønner, sier hun videre i uttalelsen, og legger til at hun ikke kommer til å kommentere noe mer på nåværende tidspunkt.

54-åringen etterlater seg de tre barna Riley Keough (33) og tvillingene Finley og Harper Lockwood (14). Sønnen Benjamin Keough gikk bort i 2020.

GÅR VIRALT: Hertuginne Kate forteller hvordan sønnen Louis (4) reagerte på beskjeden om oldemorens dødsfall. Vis mer

Lisa Marie deltok på årets Golden Globe-utdeling tidligere denne uken.

Torsdag meldte TMZ at ambulansepersonell skal ha utført hjerte-lunge-redning ved 54-åringens hus i Calabasas i California, før hun deretter ble hastet til sykehus.

Presley ble født i Memphis i Tennessee 1. februar 1968, ni måneder etter at foreldrene hennes Elvis og Priscilla giftet seg. Foreldrene skilte lag i 1973.

Elvis Presley gikk bort i august 1977, da Lisa Marie var ni år gammel.

Lisa Marie Presley var tidligere gift med artist Michael Jackson. De skilte lag to år etter bryllupet.

54-åringen har erfart stor sorg flere ganger gjennom livet, blant annet i 2020, da sønnen hennes Benjamin Keough ble funnet død. Han tok sitt eget liv, 27 år gammel.

LES OGSÅ: Slik gikk det galt for Elvis' datter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer