Lisa Marie blir større og større

Elvis`datter venter tvillinger til høsten.

VENTER TVILLINGER?: Ifølge rykter venter Lisa Marie og ektemann Michael tvillinger til høsten.  Foto: All Over Press
VENTER TVILLINGER?: Ifølge rykter venter Lisa Marie og ektemann Michael tvillinger til høsten. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Lisa Marie Presley (40), datter av den avdøde rockelegenden Elvis Presley, venter etter ryktene tvillinger til høsten.

Og skal man tro den enorme magen til den vordende mammaen, må det være mer enn ett par ben der inne.

Presley vise stolt frem sin store mage i en ettersittende svart kjole, da hun og ektemannen, musikkprodusent Michael Lockwood (46), var ute til middag på eksklusive Waverly Inn i New York i helgen, skriver Splash News.

Lisa Marie, som har barna Riley (18) og Benjamin (15) fra tidligere ekteskap, og mannen er nå iferd med å bygge et fantastisk hus på Hawaii. Dette for at deres barn skal få en best mulig oppvekst.

- Hun planlegger å tilbringe mesteparten av tiden der når huset er ferdig. Lisa elsker Hawaii på grunn av den avslappende livsstilen, sier en kilde til Star Magazine, og legger til:

- Lisa vil at tvillingene skal få en "Hawaiian-style"-oppvekst. De skal kunne gå rundt barbeint, spise ananas og leke på stranda, og når de er gamle nok skal de lære å ri.

LES OGSÅ: - Disse kjendisene føder i sommer