UFLAKS: Dagen før første skoledag klarte Linni Meisters sønn Dennis Michael å brekke armen på trampolinen. - Typisk vår flaks, sier TV-personligheten ironisk. Foto: Anders Martinsen
UFLAKS: Dagen før første skoledag klarte Linni Meisters sønn Dennis Michael å brekke armen på trampolinen. - Typisk vår flaks, sier TV-personligheten ironisk. Foto: Anders MartinsenVis mer

Linnis sønn stilte med brukket arm første skoledag

«Det gjorde ordentlig vondt i mammahjertet mitt å se at ungen min hadde vondt» skriver hun på bloggen.

SEOGHØR.NO: Mandag denne uken ringte skoleklokkene rundt om i Norge inn for årets førsteklassinger, for aller første gang.

For TV-personlighet og blogger Linni Meister (29) skulle det vise seg å bli en litt annerledes dag en i utgangspunktet først antatt, skriver hun i et innlegg på bloggen (ekstern lenke).

Dagen i forveien hadde nemlig sønnen, Dennis Michael (6) klart å skade armen i en ulykke på trampolinen. På bloggen skriver Linni om den skumle episoden:

«Vi hørte at Dennis Michael gråt litt utenfor på trampolinen. Han sa at han hadde dunket armen inntil nabogutten, da de hoppet, og at det gjorde veldig vondt i armen hans. Olav bar han inn i sengen, så roet han seg ned. Jeg ringte legevakten og spurte hva de mente vi skulle gjøre».

Dagen før dagen ble tilbrakt på legevakten, hvor det viste seg at han hadde brukket armen.

«Jeg så på øynene hans at han hadde ordentlig vondt, selv om han prøvde å smile til meg og late som ingenting. Det gjorde ordentlig vondt i mammahjertet mitt å se at ungen min hadde vondt», skriver hun videre.

FORLOVET: Linni Meister er forlovet med investorsønn Olav Tvenge. Hun har sønnen Dennis Michael fra et tidligere forhold. Foto: Anders Martinsen
FORLOVET: Linni Meister er forlovet med investorsønn Olav Tvenge. Hun har sønnen Dennis Michael fra et tidligere forhold. Foto: Anders Martinsen Vis mer

En sterk opplevelse

I et innlegg publisert på bloggen (ekstern lenke) etter at første skoledag var over, skriver Linni at dagen ble en meget sterk opplevelse for henne - men at Dennis Michael taklet første skoledag med armen i fatle bra:

«Han klarte seg gjennom hele dagen med minimale smerter i armen, så jeg kunne ikke vært mer stolt. (...) Kjente tårene presse seg på, da jeg så Dennis komme ut fra klasserommet med alle skolebarna <3 Han er blitt en så stor, modig, snill og flink gutt. Blir helt rørt bare av og snakke om det».

Linni Meister er forlovet med investorsønnen Olav Tvenge (30), som hun gifter seg med til neste år. Til Seoghør.no avslørte hun tidligere i sommer at bryllupet kommer til å finne sted i Norge - og på en strand:

- Det var en mor i barnehagen til sønnen min som skal gifte seg på samme sted neste år. Hun viste hun meg masse bilder, og anbefalte oss det stedet. Vi begge forelsket oss i stedet, og ble samtidig veldig overrasket. Vi visste nemlig ikke at det var en så flott strand her.

Linni Meister har foreløpig ikke besvart Seoghør.no sine henvendelser.

LES OGSÅ: Linni Meister holdt forholdet skjult i ett år

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.