VIL GI JULESTEMNING: Fredag avslørte Linni på lydbloggen sin hun snart blir å høre i en julelåt. Foto: Linni.blogg.no
VIL GI JULESTEMNING: Fredag avslørte Linni på lydbloggen sin hun snart blir å høre i en julelåt. Foto: Linni.blogg.noVis mer

Linni vil bli årets julestjerne

Spilte inn julesang i hemmelighet - med kjendishjelp.

SEHER.NO: Det et kun gått seks uker siden Linni Meister (23) og forloveden Bernhard Berntzen (31) ble foreldre til lille Dennis, men glamourmodellen ligger ikke på latsiden selv om hun har blitt småbarnsmor.

Fredag avslørte Linni i sin nye lydblogg - hvor abonnentene blir oppringt av 23-åringen når hun har noe å fortelle - at hun samme dag hadde vært i studio for å spille inn refrenget til en julebordslåt.

Besøk bloggen til Linni her (ekstern lenke).


Ifølge Linni bidrar også blant annet "Robinson"-programleder Christer Falck og modellen Ann Mari Olsen i julebordslåten, som er et samarbeidprosjekt mellom "Michael Direkte"på P4 og FHM.

P4 lytterne har selv sendt inn tekstforslag til sangen og disse forslagene skal syes sammen med forslag fra FHM-redaksjonen, og resultatet blir presentert på P4 om en ukes tid.

Til Seher.no forteller blondinen at hun har stor tro på at folk kommer i julestemning av låten, som de spilte inn refrenget til på fredag.

- Det er en skikkelig gladlåt, og vi hadde det kjempemorsomt i studio. Jeg tror det kommer til å bli en låt folk hører på på vorspiel, den er veldig morsom. Jeg kom i julestemning av den i dag, og fikk lyst til å begynne å bake julekaker allerede!

Den nybakte moren forteller også at lille Dennis koste seg under innspillingen.

- Jeg tar med Dennis overalt. Han er jo bare seks uker, men han kjenner til musikk og høye lyder, og han sov under hele innspillingen. Han liker nok bråk, forteller hun til Seher.no.

Linni har for mange blitt kjent for sin lyse stemme, og da låten hennes, "My Ass" ble lagt ut for salg i mai, fikk hun slakt av den utenlandske kjendisbloggeren Perez Hilton, som beskrev låten som horribel. Men glamourmodellen er ikke redd for å få negativ kritikk for stemmen igjen.

- Jeg hadde ikke blitt med hvis jeg tok meg nær av kritikken, forklarer hun.

Til Seher.no avslører Linni at det er litt spill for galleriet når hun synger inn låter for offentligheten.

- Nå jeg synger for Dennis synger jeg fem hakk dypere enn slik dere hører meg. Jeg legger jo om stemmen når dere hører meg synge!

- Det er vel bare juks, ja, sier 23-åringen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Dette er horribelt