<strong>ER MAGESYK:</strong> «Fikk vite av legen at jeg har magesår, og det er IKKE gøy. Blir skremt av sånt, men jobber med å bli fort frisk! Nok om det...» skriver Linni på bloggen sin. Foto: Anders Myhren/Seher.no
ER MAGESYK: «Fikk vite av legen at jeg har magesår, og det er IKKE gøy. Blir skremt av sånt, men jobber med å bli fort frisk! Nok om det...» skriver Linni på bloggen sin. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Linni sliter med magesår

- Legen har sagt til meg at om man ikke tar magesår alvorlig, kan man få kreft, sier Linni. Påsketuren ble avbrutt på grunn av sykdom.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Linni Meister (24) og ekskjæresten Berhnard Berntzen (33) dro sammen med sønnen Dennis Michael (1)  til Geilo for å feriere sammen i påskeferien, men fjellturen ble kortere enn planlagt.

24-åringen sliter nemlig med magesår, forteller hun på bloggen sin.

«Fikk vite av legen at jeg har magesår, og det er IKKE gøy. Blir skremt av sånt, men jobber med å bli fort frisk! Nok om det...»

Linni reiste hjem fra Geiloturen etter kun to dager, ettersom forholdet mellom henne og Bernhard ikke fungerer spesielt bra.

«Vi skulle egentlig vært på Dr.holms på Geilo til søndag, men ble litt «forandring i planene» kan man si, så endte med at vi dro hjem i går.. til hvert vårt hjem..  Er jo meningen at man skal slappe av når man har magesår, og ikke ende opp med stress, og bli lei seg?! .. nok om det!» skrev Linni på bloggen sin fredag.

Til Her og Nå utdyper 24-åringen hva som skjedde i påskeferien.

- Det fungerer bare ikke mellom meg og Bernhard. Vi er veldig mye uenig om ting. Det er veldig trist, men det er sånn akkurat nå. Magen blir bare verre av dette. Legen har sagt til meg at om man ikke tar magesår alvorlig, kan man få kreft, sier Linni til ukebladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Krangler om bruddet foran åpent kamera   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer