FORLOVET: Linni Meister synes det er svært ubehagelig at noen utgir seg for å være henne på Tinder. Bildet er fra da hun tok reklamebilder for smykkemerket SoB i fjor sommer. Foto: Andreas Fadum
FORLOVET: Linni Meister synes det er svært ubehagelig at noen utgir seg for å være henne på Tinder. Bildet er fra da hun tok reklamebilder for smykkemerket SoB i fjor sommer. Foto: Andreas FadumVis mer

Linni raser etter å ha blitt misbrukt på Tinder

- Den som har gjort dette må være en identitetstyv som er født uten personlighet, hjerte og hjerne.

SEOGHØR.NO: På Valentines Day i år ble Linni Meister (29) fridd til av investorkjæresten Olav Tvenge (30), som hun har vært sammen med siden desember 2011.

Neste sommer planlegger det forelskede paret å gifte seg på en strand i Norge, og den populære TV-personligheten, som ofte deler av privatlivet sitt både på bloggen sin og Instagram, har tidligere avslørt flere detaljer rundt det forestående bryllupet.

Overraskelsen var derfor stor da Linni ble gjort oppmerksom på at hun har en profil på sjekkeappen Tinder.

- Fikk akkurat vite at «jeg» har tinder?! Det var helt ny informasjon for meg. Jeg har aldri hatt tinder og kommer forhåpentligvis aldri til å få det heller, da jeg er FORLOVET med Olav Tvenge. Synd at visse folk har så fritidsproblemer at de må utgi seg for å være andre. Get your own fucking life!!! skriver hun på Facebook mandag.

Til Seoghør.no forteller 29-åringen, som har sønnen Dennis (6) fra et tidligere forhold, at hendelsen får sinnet til å bruse i henne.

- Jeg føler meg brukt. Jeg fikk lyst til å slå på boksesekken min. Den som har gjort dette må være en identitetstyv som er født uten personlighet, hjerte og hjerne.

LYKKELIG MED KJÆRESTEN: Om ett år skal Linni gifte seg med sin Olav.  Foto: Tor Lindseth
LYKKELIG MED KJÆRESTEN: Om ett år skal Linni gifte seg med sin Olav. Foto: Tor Lindseth Vis mer

LES OGSÅ: Linnis sønn stilte med brukket arm første skoledag