Linni pryder Morgan Kane-cover

- Det er en stor ære å ha lånt vekk ansiktet mitt til henne, sier Linni Meister.

FØRER ARVEN VIDERE: Linni Meisters pappa illustrerte Morgan Kane bøker tidligere, nå er datteren selv en del av den populære western-serien. Foto: Stella Pictures
FØRER ARVEN VIDERE: Linni Meisters pappa illustrerte Morgan Kane bøker tidligere, nå er datteren selv en del av den populære western-serien. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Nylig ble den nye Morgan Kane-boken «Uten nåde» gitt ut. På bokomslaget er det en tegning av det som skal forestille Linda Swift, som er en kvinne som betyr mye for westernhelten. Modell for illustrasjonen er Linni Meister.

- Det er bilde av meg på coveret faktisk, og det skal forestille Linda Swift, som er dama til Morgen Kane. Det er en stor ære å ha lånt vekk ansiktet mitt til henne, skriver Linni Meister på sin blogg.

Det er langt fra første gang noen i Meister-familien har bidratt til Morgan Kane-universet. Linnis pappa, Ernst Olsen Meister, sto bak de tegnede versjonene av flere Morgan Kane bøker.

- Enda større er det jo at pappa tegnet så og si alle Morgen kane bøkene da jeg var liten, og var helten til alle foreldrene til barndomsvennene mine, skriver Linni.

Tegningen med Linni Meister er tegnet av Terje Tønnessen. Mens Kjell Hallbing skrev de opprinnelige bøkene, har Gert Nygårdshaug skrevet novellen Hengt manns spor i boken «Uten nåde».

(PS! Bøkene er gitt ut på Aller forlag. Seher.no er en del av Aller Internett)
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er utrolig høy på seg selv