«Kjendis-Farmen»:

Linni og Marna flytter inn på «Farmen kjendis»: - Turte ikke spise

De to TV-profilene er utfordrere i «Farmen kjendis».

FLYTTER INN: Marna Haugen Burøe (35) og Linni Meister (31) kommer inn som utfordrere i kjendisutgaven av «Farmen». Foto: Alex Iversen / TV 2
FLYTTER INN: Marna Haugen Burøe (35) og Linni Meister (31) kommer inn som utfordrere i kjendisutgaven av «Farmen». Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tradisjonen tro er det også utfordrere med i kjendisutgaven av «Farmen». Mandag flytter Linni Meister (31) og Marna Haugen (35) inn på «Farmen kjendis».

Begge har vært på TV før flere ganger i blant annet realityseriene «Tigerstaden» og «Bloggerne».

Det tok tid før Meister fant seg selv til rette inne på gården. I starten turte hun knapt å spise - selv når de andre deltakerne spurte henne.

- Jeg var så stressa, for jeg turte ikke å spise. Jeg følte ikke at jeg kunne spise maten deres. De spurte om jeg ville ha mat, men jeg takket pent nei. Jeg var dritsulten i to dager, sier Meister.

Mobilforbud

Hun ville nemlig ikke være til bry eller forstyrre deltakerne som allerede hadde blitt en sammenspleiset gjeng på gården.

- Jeg visste at de hadde vært der to uker lenger enn meg, og jeg ville ikke være en byrde for de andre, forklarer realitystjerna.

I motsetning til Aylar Lie og Vendela Kirsebom, satte Linni Meister stor pris på mobilforbudet på «Farmen». Det har hun tatt med seg hjem i sitt vanlige liv.

SULTEN: Linni Meister gikk nesten to dager uten å spise. Foto: Alex Iversen / TV 2
SULTEN: Linni Meister gikk nesten to dager uten å spise. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Det var skikkelig digg. Da vi satt rundt middagbordet, hadde vi samtaler med hverandre uten folk tittet ned på mobilene sine. Du merket hvor mye hyggeligere det var når alle var litt mer til stede. Vi har faktisk innført mobilforbud hjemme hos oss når vi spiser, sier Meister.

31-åringen visste ingenting om de andre «bøndene» på gården. Heldigvis fikk hun kjapt øye på en god bekjent.

- Jeg kjente Petter Pilgaard fra før, og det var en stor trygghet at jeg hadde en «storebror» der inne. Han sa bare at jeg måtte lære meg teknikkene og gi mat til dyrene, sier Meister.

Gråt hele natta

Marna Haugen Burøe (34), kjent som blogger og kona til komiker Ørjan Burøe, ble spurt om hun ville være med i programmet dagen før innspilling. Hun var midt i opptak for TV-serien «Bloggerne», da hun plutselig ble ringt opp av TV 2. Dermed sparket hun hele kameracrewet ut av huset.

ERFAREN: Marna Haugen Burøe er født og oppvokst på gård. Foto: Alex Iversen / TV2
ERFAREN: Marna Haugen Burøe er født og oppvokst på gård. Foto: Alex Iversen / TV2 Vis mer

- Jeg måtte jage ut hele TV-teamet, for jeg ble helt stressa. Det ble rett og slett for mye for meg, sier hun.

Hun fikk tenke over natta, og dermed ble det ikke mye søvn. TV 2 måtte også ha bekreftelse fra Linni Meister, som hadde sovnet tidlig.

- Jeg satt og grein hele natta. Jeg har jo full jobb, unger og ting skal planlegges. Jeg hadde fire timer på meg. Det var heftige greier.

Komikerfruen er selv født og oppvokst på en gård. Dermed har hun gårdserfaring som strekker seg fra jordbruk til slakting av sau.

- Det er nesten ingen som vet at jeg er oppvokst på gård. Folk tenker ofte på meg som en standard blond blogger som jobber med negler - men jeg er ikke redd for å få skitt under neglene, sier hun.

Flere krangler

Kjendisutgaven av «Farmen» har knust alle rekorder, og premieren suste opp som den mest sette sesongåpningen av programmet.

TV 2-satsningen har så langt bydd på flere konflikter. Først ble trimdronningen Kari Jaquesson hisset opp av «Fjorden Cowboys»-profil Leif-Einar «Lothepus» Lothe (46) fordi han ikke vil gjøre «kvinnearbeid».

Det ble også overskrifter da trimprofil Kari Jaquesson (54) og Aylar Lie (32) gikk i tottene på hverandre. Sistnevnte danket ut Jaquesson etter en rekordlang melkespann-konkurranse, før hun dagen etter trakk seg fra programmet.

Før henne hadde også friluftslivblogger Tonje Blomseth (22) fått nok. Hun trakk seg fra reality-serien etter en knapp uke.

LES OGSÅ: Deltakere smuglet inn alkohol på «Farmen kjendis»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer