Linni mot «Skal vi danse»-toppen

Spillselskapet Unibet har gjort helomvendig når det gjelder modellens vinnersjanser.

KLATRER: TV-personlighet og modell Linni Meister har imponert i «Skal vi danse» sålangt. Hennes strålende innsats sikrer henne annenplassen på Unibets oddsliste før kveldens fjerde episode av TV 2-programmet.  Foto: Stella Pictures
KLATRER: TV-personlighet og modell Linni Meister har imponert i «Skal vi danse» sålangt. Hennes strålende innsats sikrer henne annenplassen på Unibets oddsliste før kveldens fjerde episode av TV 2-programmet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Før høstens sesong av «Skal vi danse» hadde premiere for tre uker siden, lå modell og TV-kjendis Linni Meister (26) nest nederst på oddslisten hos Unibet.

Men blondinen har imponert i dansekonkurransen, selv om hun steppet inn for kunstner Marianne Aulie i siste liten. Dette har ført til at spillselskapet nå gjør helomvending i sin vurdering av vinnerfavorittene.

Foran kveldens fjerde episode ligger Linni Meister rett bak storfavoritt Hanne Sørvaag på Unibets oddsliste.

- Linni er den kjendisdanseren som har overrasket mest. Gjennom tre lørdager på rad har hun vist at hun faktisk kan danse, forklarer pressetalsmann Kjell Hanssen.

Meister, som er aktuell i TV 2 Bliss-realityen «Tigerstaden», ligger nå likt med den mannlige dansefavoritten Vebjørn Sand. Men det er ikke bare tett i toppen - også blant Unibets oddstapere tetter det seg til.

- For første gang siden «Skal vi danse» startet, tør vi ikke spå hvem som ryker ut i kommende sending. Etter vår mening er det helt åpent hvem som ryker ut av kvartetten Eldar Vågan, Lars Erik Blokkhus, Lasse Ottesen eller Stein Johan Grieg Halvorsen, sier Hanssen.


Vinnerodds, Unibet:


Hanne Sørvaag                      4,00 (4,50)
Linni Meister                          5,00 (6,00)
Vebjørn Sand                        5,00 (5,00)
Ben Adams                           5,50 (5,50)
Cathrine Larsåsen                 5,50 (5,50)
Eldar Vågan                          15,00 (20,00)
Lars Erik Blokkhus                 15,00 (12,50)
Lasse Ottesen                        15,00 (11,00)
Stein Johan Grieg Halvorsen    15,00 (12,50)

«Skal vi danse» sendes på TV 2 lørdager klokken 19.30. Få full oversikt i Seoghør.nos TV-guide her

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Spurte om jeg kom til å dø  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer