Linni Meister vil redusere brystene

- Nå er det faktisk på tide.

SEOGHØR.NO: «Skal vi danse»-stjerne, blogger og modell, Linni Meister (28), er for tiden aktuell med kolleksjon «Be Fantastic» som hun har laget i samarbeid med Illusion.no.

I tillegg vurderer hun nå å gjøre puppene mindre. En av grunnene er at kroppen har forandret seg etter at hun ble mor til sønnen Dennis (4).

NY KOLLEKSJON: Linni er aktuell med kleskolleksjonen «Be Fantastic» for Illusion.no. Foto: Deniz Production
NY KOLLEKSJON: Linni er aktuell med kleskolleksjonen «Be Fantastic» for Illusion.no. Foto: Deniz Production Vis mer- Man skal bytte innlegg hvert syvende år, så nå er det faktisk på tide. Jeg tror ikke jeg kommer til å legge inn like store innlegg neste gang.

- Jeg har blitt mye tynnere etter at jeg ble mor, så da er det fint at de passer til kroppen. Det er ikke noen hemmelighet at jeg elsker pupper , det er dritfint, og det kommer jeg  alltid til å mene, sier hun til Seoghør.no.

Linni var den første norske bloggeren som fikk sin egen TV-serie, «Linni» på TV 2 Bliss.

- Nå har jeg vært i bransjen i åtte år. Det er helt sykt. I starten var det veldig tøft. Jeg var 19-20 år, blond, lys stemme og silikon, og skal prøve å få til noe i jantelovens land. Det er ikke for hvem som helst.

- Man må ha bein i nesa og vite hva man går inn i. Man må være trygg på seg selv og vite hvem man er som person, forteller Linni.

Sterk

OPERERTE SEG: «Bloggerne»-profilen Sophie Elise Isachsen har tidligere sagt at hun opererte nesa etter negative kommentarer fra sine lesere. Linni hevder hun ikke har latt seg påvirke i samme grad. Foto: Privat / Andreas Fadum, Se og Hør
OPERERTE SEG: «Bloggerne»-profilen Sophie Elise Isachsen har tidligere sagt at hun opererte nesa etter negative kommentarer fra sine lesere. Linni hevder hun ikke har latt seg påvirke i samme grad. Foto: Privat / Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

I serien «Bloggerne» på Bliss, innrømmer Sophie Elise Isachsen  (19) at hun opererte nesen fordi hun fikk negativ tilbakemelding fra noen av leserne

Linni hevder hun ikke har vært redd for å havne i samme situasjon.

MYE OPPMERKSOMHET: Linni Meister har fått mye oppmerksomhet rundt sine kunstige attributter, men nå vil hun redusere brystene. Foto: TV3
MYE OPPMERKSOMHET: Linni Meister har fått mye oppmerksomhet rundt sine kunstige attributter, men nå vil hun redusere brystene. Foto: TV3 Vis mer

- Det er ikke sånn at noen kan knekke meg ved å si du har stygg nese, eller små eller store pupper. I den alderen er man ikke ofte trygg på seg selv, så jeg skjønner at Sophie-Elise  ble lei seg og tok seg nær av det.

- Jeg har aldri latt meg påvirke av leserne. Jeg ser godt selv hva man må gjøre, eller ikke burde ha gjort så stort…  Det er ikke noe fasitsvar på hva som er rett eller galt, sier Linni.


TV-aktuell

Ettbarnsmoren har mange jern i ilden. Til våren er hun aktuell i TvNorge-seriene «Helt Perfekt» «Fire stjerners middag» og «71 grader nord». Sistnevnte program bød på beinhard trening for modellen som fikk kjørt seg i Norges tøffeste landskap.

- Jeg har fått muskler på steder jeg ikke visste man kunne få muskler, sier Linni som benekter at hun er veldig fokusert på en sunn livsstil.

- Jeg er aktiv og jeg tror det har litt å gjøre med at jeg er mor. Jeg er ikke sykelig opptatt av trening og sunt kosthold, men jeg har tro på litt av alt. Det er viktig å kunne kose seg også.

 

 

 

LES OGSÅ: Se Linnis sexy fotoshoot