Linni Meister var flau over sin egen kropp

«Skal vi danse»-deltageren skjulte kroppen før hun la inn silikon i puppene.

DEKKET SEG TIL: Den tidligere glamourmodellen var flau over sin egen kropp før hun la inn silikon i puppene. Foto: Sølve Hindhamar/Seoghør.no
DEKKET SEG TIL: Den tidligere glamourmodellen var flau over sin egen kropp før hun la inn silikon i puppene. Foto: Sølve Hindhamar/Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   «Skal vi danse»-aktuelle Linni Meister (26) forteller i et nytt intervju med Dagbladet at hun tidligere var flau over sin egen kropp. 

Linni la inn silikon i puppene når hun var 19 år. Andre tidligere glamourmodeller som Lene Alexandra Øien (30) og Aylar Lie (28)  har senere fått silkonen fjernet, men det har ikke Linni noen planer om enda.

- Det er så irriterende at folk sier det hele tida. Ja, de tok ut silikonen, men de tok den inn igjen,bare mindre. De har silikon. Jeg fikk ikke silikon  for å bli et sexsymbol sånn som dem. Jeg valgte  silikon lenge før jeg begynte i denne bransjen.Det var forferdelig for meg ikke å ha bryster, sier hun til avisen.

Flere ganger valgte Linni å skjule kroppen ovenfor andre. I seng med sin daværende kjæreste dekket Meister seg alltid til.

- Jeg dekket meg til mens jeg lå med kjæresten min. Det er ikke noe behagelig å ha det sånn  når du er 19 år, det er ikke sånn det skal være.  Men jeg lå fortsatt sånn etter at jeg fikk silikon,  for det sitter jo i hodet.

Tidligere har Linni uttalt at det må en lekkasje til for at hun skal fjerne silikonen.

Etter suksessen med  «Skal vi danse» har Linni virkelig danset seg inn i hjertene til det norske folk. Lørdag fikk hun nesten toppscore med 39 poeng fra dommerene.
  
    

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   - Hun er helt rå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer