VIL IKKE KOMMENTERE DANSE-RYKTENE: Linni Meister har tidligere ikke lagt skjul på sin begeistring for TV 2-programmet «Skal vi danse?» men vil ikke kommentere om hun har blitt spurt om å ta over plassen til Marianne Aulie. Foto: Stella Pictures
VIL IKKE KOMMENTERE DANSE-RYKTENE: Linni Meister har tidligere ikke lagt skjul på sin begeistring for TV 2-programmet «Skal vi danse?» men vil ikke kommentere om hun har blitt spurt om å ta over plassen til Marianne Aulie. Foto: Stella PicturesVis mer

Linni Meister til «Skal vi danse»?

Ryktene om hvem som skal erstatte Marianne Aulie er i full gang. Stem på din favoritt!

Hvem vil du skal ta over Marianne Aulies plass i «Skal vi danse»? Stem til høyre!

SEOGHØR.NO: Etter at Marianne Aulie valgte å trekke seg fra årets «Skal vi danse» før første program er sendt, har ryktene begynt å svirre om hvilken kjendiskvinne som skal erstatte henne i den populære TV 2-konkurransen.

Etter det Seoghør.no kjenner til skal kanalen allerde ha begynt å forhøre seg om hvem som har mulighet til å eventuelt hoppe inn på kort varsel, 11 dager før premieren.

En av de som tidligere ikke har lagt skjul på at hun gjerne vil svinge seg på parketten er modellen og reality-profilen Linni Meister (26), som denne høsten er aktuell i den nye serien «Tigerstaden».

På spørsmål om hun har blitt spurt om å steppe inn i årets sesong, vil Linni verken bekrefte eller avkrefte noe.

- Det vil jeg ikke kommentere nå, sier hun til Seoghør.no.

TV 2 holder foreløpig kortene tett til brystet om hvem som eventuelt skal erstatte den nybakte mammaen Aulie, etter at hun trakk seg fordi hun frykter at hun mister brystmelken på grunn av dansingen.

- Vi vet ennå ikke hva som skjer. Vi har visse regler vi må følge i trå med BBC-konseptet. Vi har ingen reserver, men vi har flere navn på blokken. Det kan også bli aktuelt med andre løsninger.

- Det er bare 11 dager til premieren og vi jobber for fullt. Avgjørelsen om hva som skjer videre kan bli tatt i dag, eller helt opp mot sending, sier Unn-Grethe Berge i TV 2 til Seoghør.no.


Hvem vil du skal ta over Marianne Aulies plass i «Skal vi danse»? Stem til høyre.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Trakk seg for andre gang fra TV-konkurranse