Linni Meister strålte som brud

- Dette blir ikke siste gang jeg ser Linni i brudekjole, sier kjæresten Olav Tvenge.

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld var kjendisene samlet på restauranten The Edge på trendy Tjuvholmen i Oslo, der smykkedesigner Børre Olsen viste sin nyeste kolleksjon.

Blant dem som fikk Olsens orginale smykker til virkelig å skinne, var modell, blogger og TV-profil Linni Meister (28).

På starten av smykkevisningen kom hun ut på catwalken kledd opp som brud, med et stort Børre Olsen-smykke i halsen. Øyeblikket ble nesten magisk da Marianne Antonsen sang «Sirkel av liv» fra Disney-klassikeren «Løvenes konge».

- Det er helt fantastisk å stå her med brudekjole. Det er ingen som har fridd enda da, hehe, sier Linni til Seoghør.no etter visningen.

SLÅTT I BAKKEN: Linnis kjæreste, Olav Tvenge, syntes det var utrolig å se sin vakre utkårede kledd opp som brud - og neppe for siste gang! Foto: Ida Nikolaisen
SLÅTT I BAKKEN: Linnis kjæreste, Olav Tvenge, syntes det var utrolig å se sin vakre utkårede kledd opp som brud - og neppe for siste gang! Foto: Ida Nikolaisen Vis mer

- Vi går og venter på at han skal fri da, for jeg har så lyst til å lage smykkene hennes og ringen, legger designer og venn Børre Olsen til.

Linnis kjæreste, Olav Tvenge (30), fulgte nemlig stolt med på sin kjære fra sidelinjen.

- Det er fantastisk å se henne i brudekjole, hun er veldig vakker, skryter Olav - og bedyrer at dette ikke blir siste gang han ser Linni i brudekjole!

Se video fra Børre Olsen-visningen øverst i saken!

Linni Meisters «Tigerstaden»-kolleger, Carina Dahl og Mari Haugersveen, koste seg også på The Edge denne kvelden.

Nygifte John Arne og Louise Angelica Riise var også blant gjestene. Det samme var treningsguru Kari Jaquesson og «Åndenes makt»-mediumet Lilli Bendriss.

LANGT SLEP: «Brudeparet» Linni Meister og Børre Olsen fikk mange nysgjerrige blikk på Tjuvholmen denne augustkvelden. Foto: Ida Nikolaisen
LANGT SLEP: «Brudeparet» Linni Meister og Børre Olsen fikk mange nysgjerrige blikk på Tjuvholmen denne augustkvelden. Foto: Ida Nikolaisen Vis mer

LES OGSÅ: Robin Williams tilbragte sin siste bursdag sammen med apekatt