Linni Meister slår ut håret med Katastrofe og Morgan Sulele

- Mange forbinder sikkert meg med champagne og fiffen, men der tar de feil. Se TV-profilens nye video med Katastrofe og Morgan Sulele!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forrige måned var artist og TV-profil Linni Meister (30) i Geilo for å spille inn musikkvideoen til låten «Øl» sammen med Morgan Sulele og Petter Kristiansen - også kjent under artistnavnet «Katastrofe».

Selve låten slippes ikke før natt til fredag, men musikkvideoen til den livlige sangen ble lansert allerede i dag. 

Se musikkvideoen øverst i saken!

I videoen leker Linni seg i snøen, og hun forteller at målet rett og slett er å smitte den gode stemningen i låten videre til lytterne. 

- Den passer perfekt på fest, afterski, og ikke minst hvis du vil synge for full hals og slippe deg løs. Jeg får cirka 40 forespørsler i året om jeg kan lage låt til diverse russebusser, så jeg tenkte det passet fint å lage en låt som både russ og festglade mennesker kan kose seg med, sier den blide artisten til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet. 

SLÅR ET SLAG FOR ØL:  Mange forbinder sikkert meg med champagne og fiffen, men der tar de feil. Sannheten er at jeg foretrekker heller øl fremfor champagne. Skinnet bedrar med andre ord, sier Linni til Seoghør.no Foto: Fra videoen
SLÅR ET SLAG FOR ØL: Mange forbinder sikkert meg med champagne og fiffen, men der tar de feil. Sannheten er at jeg foretrekker heller øl fremfor champagne. Skinnet bedrar med andre ord, sier Linni til Seoghør.no Foto: Fra videoen Vis mer

Linni kjenner Petter «Katastrofe» fra før, etter hun hadde en rolle i musikkvideoen til låten hans «Maria». Hun sier at hun er storfornøyd med samarbeidet. 

- Ikke verst å gjøre en låt med to av landets største «hitmakers» Morgan Sulele og Petter katastrofe. Superjordnære gutter som har beina godt plantet på bakken og er en drøm å jobbe med, forteller hun.

Foretrekker øl 

Linni har tidligere gjort stor suksess med sitt sexy image både i fotoshoots og i tidligere musikkvideoer. I musikkvideoen til låten «Øl» viser hun imidlertid en ny og mer påkledd side av seg. Hun mener også at sangtittelen passer godt til hennes egne preferanser.

- Mange forbinder sikkert meg med champagne og fiffen, men der tar de feil. Sannheten er at jeg foretrekker heller øl fremfor champagne. Skinnet bedrar med andre ord, sier Linni. 

Saken fortsetter under bildet. 

KALDE FORHOLD: Linni Meister måtte takle kulde ned mot - 30 grader, da hun spilte inn musikkvideo på Geilo. Her er hun sammen med venninnene Anette Marie Antonsen og Gabrielle Stilsand, som også er med i videoen. Foto: Joakim Kleven
KALDE FORHOLD: Linni Meister måtte takle kulde ned mot - 30 grader, da hun spilte inn musikkvideo på Geilo. Her er hun sammen med venninnene Anette Marie Antonsen og Gabrielle Stilsand, som også er med i videoen. Foto: Joakim Kleven Vis mer

Iskald opplevelse

Selv om det oser av feststemt stemning i videoen, fortalte Linni til Seoghør.no like etter nyttår at innspillingen bød på noen utfordringer.

Hun og resten av gjengen måtte nemlig tilbringe flere timer utendørs i 30 kuldegrader. Det ble ikke akkurat en smertefri opplevelse.

- Noen ganger må man lide litt for ekstra gode resultater. Det manglet i hvert fall ikke på godt humør, selv om vi alle mistet følelsene i tærne og litt til. Det er vanskelig å «lipsynce» når kinnene hadde stivnet og snørret ble til is, sa hun lattermildt til Seoghør.no.

I tillegg til å jobbe som artist, er også Linni opptatt med sin populære blogg i tillegg til flere andre prosjekter ved siden av. 

Også på privaten har Linni oppnådd stor suksess. På Valentines Day i februar i fjor forlovet hun seg med samboeren Olav Tvenge (30) og har sønnen Dennis (6) fra et tidligere forhold. 

FORLOVET: Linni Meister feirer snart ett års forlovelse med Olav Tvenge, men innrømmer at de ikke stresser med bryllupsplanleggingen.  Foto: Tor Lindseth
FORLOVET: Linni Meister feirer snart ett års forlovelse med Olav Tvenge, men innrømmer at de ikke stresser med bryllupsplanleggingen. Foto: Tor Lindseth Vis mer

LES OGSÅ: - Vi mistet følelsene i tærne og litt til 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer