ÅPENHJERTIG INNLEGG: Linni Meister skriver på sin blogg om at hun har tenkt mye på at hun mistet sine foreldre i ung alder og at hun ikke vil dø tidlig selv. Her er hun sammen med forloveden Olav Tvenge. Foto: Se og Hør
ÅPENHJERTIG INNLEGG: Linni Meister skriver på sin blogg om at hun har tenkt mye på at hun mistet sine foreldre i ung alder og at hun ikke vil dø tidlig selv. Her er hun sammen med forloveden Olav Tvenge. Foto: Se og HørVis mer

Linni Meister skriver om dødsangsten

Den populære blogggeren mistet begge foreldrene i ung alder.

SEOGHØR.NO: Modellen og TV-profilen Linni Meister avslører på sin populære blogg at hun flere ganger har vært redd for å dø i ung alder.

29-åringen avslører at tankene har en sammenheng med at hun har mistet begge sine foreldre.

«Er ikke rart man blir litt paranoid når man har mistet begge foreldrene sine i ung alder. Mamma døde av hjerneblødning da jeg var 17 år, pappa av kreft i fjor, mens bestemoren min har overlevd to brystkreft.. Ligger litt sykdom i familien, kan man si, så her gjelder det å holde seg frisk og sunn», skriver hun i innlegget som ble lagt ut på bloggen mandag.

Til Seoghør.no forteller Linni at hun igjen begynte å tenke på foreldrenes bortgang, etter at hun de siste fire dagene har slitt med smerter i hodet.

PLANLEGGER BRYLLUP: Linni Meister ser frem til å gifte seg med kjæresten Olav Tvenge. Her er de to sammen på Se og Hørs kjendisgalla i 2014. Foto: Tor Lindseth
PLANLEGGER BRYLLUP: Linni Meister ser frem til å gifte seg med kjæresten Olav Tvenge. Her er de to sammen på Se og Hørs kjendisgalla i 2014. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Tenker på sønnen

Mest av alt tenker hun på sønnen Dennis Michael og at hun vil være tilstede for ham.

Linni hevder hun føler seg litt bedre når Seoghør.no prater med henne, og at hun er overbevist om at hun vil få et beroligende svar fra legene.

- Det går bra med meg nå. Jeg har bestilt time hos lege for sjekk og skal ingen steder. Jeg skal være her hos Dennis Michael, sier hun.

Linni er for tiden aktuell i TV3-serien «Kongen på haugen» og ser også fram til å gifte seg med kjæresten Olav Tvenge.

- Mamma kommer ikke tilbake

I 2012 fortalte Linni til Se og Hør at hun tenker på moren hver eneste dag.

– Jeg savner mamma hver dag. Det hjelper ikke å gråte. For hvor mye jeg enn gråter, kommer hun ikke tilbake.

Da faren Ernst gikk bort i 2014 skrev Linni følgende varme hilsen til ham på sin blogg:

«Hvil i fred Pappa, forhåpentligvis er du sammen med Mamma, og jeg er igjen sammen med Dennis her og håper dere passer på oss <3»

Se video av Linni Meister i «Kongen på haugen» her:

LES OGSÅ: - Det skjærer i hjertet mitt at de er borte

 

 

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.