<strong>BLE SINGEL:</strong> Linni Meister og Berhard Berntzen er ikke lenger et par. Dette bildet er hentet fra tidligere i år, da de to kranglet foran Seher.no-kameraet. Foto: Anders Myhren/Seher.no
BLE SINGEL: Linni Meister og Berhard Berntzen er ikke lenger et par. Dette bildet er hentet fra tidligere i år, da de to kranglet foran Seher.no-kameraet. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Linni Meister plaget av slibrige sex-meldinger

- Folk er drøye. Jeg blir helt satt ut, forteller den norske TV-kjendisen.

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Linni Meister nederst i saken!
 
SEHER.NO: Linni Meister har den siste tiden jo gjort suksess med sin egen TV-serie «Linni» på TV 2 Bliss. Til våren er hun aktuell med sin tredje sesong av programmet. Til Seher.no avslører imidlertid Linni at det også finnes en bakside med det hete Linni Meister - og det å være kjendis i Norge.

- Medaljen har en bakside som du sier. Men det er jo en del av gamet, ingenting kommer gratis. Man slipper ikke unna med hva som helst. Jeg har gjort sinnssykt mye forskjellig i løpet av min karriere. Det har vært kjempegøy å gjøre mye av det der og da, men det er mye jeg ikke kunne gjort igjen, forteller 25-åringen når Seher.no møter henne i forbindelse TV 2s høstlansering i Bergen onsdag denne uka.

Det er nemlig ikke rent sjelden at den alltid like blide TV-kjendisen blir kontaktet av fremmede mennesker som vil ha en liten del av henne.


- Jeg har hemmelig adresse, jeg. Men når jeg har flyttet, endret adresse og glemt å si ifra at det skal være hemmelig... Herregud, da tar det helt av. Folk er drøye! mener hun.

Linni legger ikke skjul på at mye av det negative hun opplever har seksuelt innhold. Det synes hun ikke noe spesielt om.

- De skriver at de har lyst til... at de synes jeg... Nei, jeg gidder ikke legge ut om hva de sier. Men det er snakk om mange drøye ting. At de kunne tenkt seg både det ene og det andre, at de vil ha en date og så videre. Og så har jeg blitt kontaktet av pappaer - folk som har barn! Om jeg kan møte dem og slike ting.
 
- Hvordan reagerer du på henvendelser av denne typen, Linni?

- Jeg blir helt satt ut. Det er veldig hyggelig å ha fans, men ikke ring meg og fortell det liksom. Det blir bare helt feil.

Til Seher.no forteller modellen, som i februar ble singel igjen etter bruddet med Bernhard Berntzen (33), at ingenting har vært så alvorlig at hun har sett seg nødt til å kontakte politiet.

- Nei, det har aldri vært noe sånt. Heldigvis. Bank i bordet. Jeg har gode mennesker rundt meg som beskytter meg. Og så har jeg alarm. Jeg føler meg ganske trygg, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Krangler om bruddet for åpent kamera  

Se video med Linni Meister her:[obj:media:9895]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer