Linni Meister kom i kjole til 35 000 kroner

«Skal vi danse»-stjernen glitret ved siden av kjæresten under gårsdagens «Skyfall»-premiere.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Den veldreide «Skal vi danse»-stjernen Linni Meister (26) stjal showet da hun kom sammen med kjæresten Olav Tvenge (28) på «Skyfall»-premieren – og på etterfesten på Ekeberg Restauranten.

Skjønnheten ankom nemlig i en glitrende, gullbesatt kjole med maks pushup-effekt, bar rygg og fotsid havfruesnitt – og en voldsom prislapp!

SE OGSÅ DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

- Jeg elsker denne kjolen! Den er spesialbestilt fra London og koster 35.000 kroner. Jeg har fått låne den av «Skal vi danse» og synes den passer perfekt for anledningen, jubler Meister til Se og Hør.

På rød løper denne kalde torsdagskvelden var blant annet TV-personlighet Aylar Lie (28), filmekspert Ingeborg Heldal (40), reality-babe Mari Haugersveen (30), spydkaster Andreas Thorkildsen (30), fiolinist Marte Krogh (37) og «Moods of Norway»-gründer Simen Staalnacke (36).
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Bond-pikene ble verdenskjente for deres vakre ytre - se dem 50 år senere! 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer