Linni Meister kapret Hollywood-rolle

- Hun er Norges svar på Marilyn Monroe, sier den amerikanske produsenten.

HOLLYWOOD-KLAR: Linni Meister er ifølge Se og Hør Weekend klar for en rolle i den nye amerikanske serien «A$pen - The Series», som er en parodi på amerikanske dokusåper.  Foto: Stella Pictures
HOLLYWOOD-KLAR: Linni Meister er ifølge Se og Hør Weekend klar for en rolle i den nye amerikanske serien «A$pen - The Series», som er en parodi på amerikanske dokusåper. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Modellen Linni Meister (25) ohar fått en rolle i den nye amerikanske TV-serien  «A$pen - The Series» etter å ha vært på audition, skriver Se og Hør Weekend.

Komedieserien er ifølge sin hjemmeside en parodi på kjente realityserier som «The Hills» og «The City», og skal handle om oppdiktete rike og vellykkede mennesker som lever luksuslivet i den kjendistunge alpintbyen Aspen i delstaten Colorado.

- Det er jo helt uvirkelig! Dette var faktisk min første casting. Jeg tror det nesten ikke før jeg er på plass i USA. Jeg har jo alltid drømt om å bli skuespiller, sier hun om den uventede rollen til Se og Hør Weekend.

Tidligere i vår ble det kjent at Linni og kjæresten Bernhard Berntzen (34) hadde flyttet fra hverandre. Den nye singeltilværelsen kan nok gjøre det lettere for Linni å bryte opp og flytte til USA.

For øyeblikket er det kun snakk om en ukes TV-innspilling i Aspen, men hvis serien blir en suksess kan det fort bli mer jobbing for blondinen. Og muligheten for det er nok til stede, siden produsent Greg Simmons allerede sammenligner henne med det avdøde filmikonet Marilyn Monroe...

- Linni er rett og slett Norges svar på Marilyn Monroe. Hun er utrolig dyktig foran kamera, og bobler over av energi og entusiasme, sier produsenten til Se og Hør Weekend.

Tidligere denne uken skrev Seher.no at den norske modellen Lisa Marie Winther (25) også er plukket ut til den nye Hollywood-serien.

«A$pen - The Series» er ikke kjøpt av noen TV-kanaler ennå, men regnes å komme på TV i USA i løpet av høsten. Det er foreløpig ikke kjent om noen norske TV-kanaler planlegger å kjøpe serien.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ja, jeg har operert ansiktet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer