SIGNERT MED UNIVERSAL: Linni Meister satser nå for fullt på musikkarrieren.  Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
SIGNERT MED UNIVERSAL: Linni Meister satser nå for fullt på musikkarrieren. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella PicturesVis mer

Linni Meister har signert med verdens største musikkselskap

Åtte år etter gjennombruddet med «Survivor» satser hun på musikken igjen.

SEOGHØR.NO: Modell og blogger Linni Meister (29) har for tiden mange baller i lufta, og nå har hun nok en gang noe å feire.

I helgen avslørte hun på bloggen sin og på sin Instagram at hun har signert med et av verdens største musikkselskap, nemlig Universal Music.

- Det er gøy å signere med et så stort selskap som Universal, og det føles fint å dele hjem med Rihanna, Eminem og Justin Bieber. Jeg gleder meg allerede til "julebordet", stråler hun til Seher.no. 

Slipper singel

Allerede om noen få uker slippes hennes nyeste singel, og på bloggen sin skriver hun at hun har laget den sammen med Gisle G. Stokland fra nettstedet 730.no.

- Jeg vil ikke røpe så mye ennå, men singelen er på norsk, den er veldig dansevennlig, og har fått med mitt favorittinstrument saksofon. Kanskje jeg skal lære meg å spille saks når jeg skal gjøre konserter, sier hun.

Saken fortsetter etter bildet

- Denne musikken står jeg for

Linni sin musikkarriere startet da hun i 2007 ga ut coverversjonen av Destiny's Childs «Survivor», og tiden etter hadde hun flere fengende hits.

- Hvis jeg skal sammenligne den sangen jeg skal gi ut nå med tidligere musikk jeg har lagd, vil jeg si at denne musikken står jeg for. Jeg liker den, selv om teksten er morsom og kommersiell.