GJENSYN MED PARKETTEN: Linni Meister er en av totalt ni kjendiser som gjør comeback i «Skal vi danse» førstkommende lørdag. Kjendisene inkluderes ikke i hele dansenummeret, men får likevel delta på visse partier. Foto: TV 2
GJENSYN MED PARKETTEN: Linni Meister er en av totalt ni kjendiser som gjør comeback i «Skal vi danse» førstkommende lørdag. Kjendisene inkluderes ikke i hele dansenummeret, men får likevel delta på visse partier. Foto: TV 2 Vis mer

«Skal vi danse»:

Linni Meister gjør comeback i «Skal vi danse»

- Jeg gleder meg enormt mye til å få frisket opp dansetrinnene.

Publisert

(Se og Hør): Lørdag er det duket for nok en runde på parketten i «Skal vi danse», hvor de ni gjenværende parene får tildelt hver sin «legendariske» dans.

Hvert par får nemlig med seg en ekstra person på gulvet da en rekke kjendiser som har medvirket i tidligere sesonger gjør comeback på parketten sammen med dem.

POPULÆR: Linni Meister kom helt til åttende runde da hun deltok i 2012. Foto: TV 2
POPULÆR: Linni Meister kom helt til åttende runde da hun deltok i 2012. Foto: TV 2 Vis mer

Blant de utvalgte er ingen ringere enn blogger og TV-profil Linni Meister (31), som deltok i «Skal vi danse» i 2012.

Hun skal danse jive sammen med Grunde Myhrer og Ewa Trela til tonene av «Grease lightning».

- Jeg gleder meg enormt mye til å få frisket opp dansetrinnene. Jeg tror det skal gå bra, det sitter liksom i blodet.

- Også er det ekstra trygt å danse med Grunde. Han klarer fint å styre to damer på en gang, sier Linni med et smil til Se og Hør.

Linni er godt i gang med dansetreningen, og avslører at hun også danser mye på egen hånd om dagen.

GOD STEMNING: Skal vi danse-deltager Grunde Myhrer skryter av konkurrent Trude Drevlands hofter på dansegulvet. Video: Julie Solberg. Vis mer

Tidligere i år kunne nemlig Se og Hør avsløre at hun har forlovet seg med sin 11 år yngre kjæreste, Niklas Tangen Klein (20).

- Jeg gleder meg til å danse brudevals med Niklas. Jeg skal spørre en av «Skal vi danse»-proffene om de vil være instruktør før bryllupet.

- Vi liker å danse hjemme. Også danser jeg mye med sønnen min, Dennis, sier Linni.

RING I SNUSBOKS: Linni Meister ble overrasket med forlovelsesring under ferien på Ibiza. Kjæresten Niklas Tangen Klein gikk ned på kne med ringen gjemt i snusboksen. Video: Trond Stensåsen / Se og Hør Vis mer

- Hodet hevet

I 2012 ble 31-åringen stemt fram av Seoghør.nos lesere til å ta over plassen til Marianne Aulie - som hadde trukket seg bare kort tid før finalen.

Meister imponerte stort og nådde helt til åttende runde, før hun måtte legge danseskoene på hylla.

- Jeg kom inn fem dager før «Skal vi danse» begynte, og mens de andre hadde hatt en måned på seg til å lære dansene så var det litt annerledes for meg. Jeg hoppet jo inn. Men jeg har virkelig gitt alt, og fått den beste danselæreren. Jeg føler vi har gitt alt hver gang, og kunne ikke gjort det noe bedre. Jeg går ut med hodet hevet, og sier tusen takk for dansen, fortalte Linni til TV 2 den gang.

NI KJENDISER: Svein Østvik er også blant dem som returnerer til dansegulvet på lørdag. Foto: TV 2
NI KJENDISER: Svein Østvik er også blant dem som returnerer til dansegulvet på lørdag. Foto: TV 2 Vis mer

Årets sesong av «Skal vi danse» er bare i startgropen, men har allerede rukket å skape store overskrifter.

Trakk seg

Kort tid før premieren ble det nemlig kjent at Anna Rasmussen hadde trukket seg fra programmet og flyttet tilbake til Sørlandet, etter å ha trent med dansepartner Glenn Jørgen Sandaker i flere uker. Blogger Marna Haugen ble annonsert som erstatter.

TRAKK SEG: Anna Rasmussen ombestemte seg angående deltakelsen i «Skal vi danse», hvorpå blogger Marna Haugen ble hennes stedfortreder. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
TRAKK SEG: Anna Rasmussen ombestemte seg angående deltakelsen i «Skal vi danse», hvorpå blogger Marna Haugen ble hennes stedfortreder. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

Overfor Se og Hør forklarte Rasmussen hva som var årsaken bak avgjørelsen.

- En av grunnene til at jeg valgte å trekke meg var at vi ikke trivdes i Oslo. Den første leiligheten vi fikk oss var helt forferdelig, og den andre var fin, men fortsatt ganske liten. Men når du er vant til å bo på flere hundre kvadrat og plutselig må ned til 60 ..., sa hun og fortsatte:

- Livet her var et annet. Vi måtte planlegge ting mer og passe på at ingen ble påkjørt av trikken. Vi kunne pressa oss gjennom det, men ungene fortjente mer, forklarte hun.

FINALISTENE: Hvem svetter mest? Hvem er latest? Hvem vinner "Skal vi danse" 2016? Dagbladet spurte finaledeltagerne. Video: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

Ut mot danse-dommer

Forrige helg vakte også stylist Erlend Elias oppsikt da han reagerte på det han mener er ufortjent dårlig tilbakemeldinger og poeng fra dommerpanelet.

- Jeg blir lei meg når jeg alltid får dårlig poeng av Trine, selv om jeg føler at jeg har progresjon. Det er lett å ta det personlig, sa han og hevdet at flere har reagert på det samme.

- Jeg har fått flere tilbakemeldinger fra seere som mener hun har en personlig agenda mot meg, men jeg håper ikke det er tilfelle.

SKAL VI GJETTE?: Marna Haugen og Erlend Elias Bragstad er klare for «Skal vi danse». De er konkurrenter, men er gode venner privat. Hvor godt kjenner de egentlig hverandre? Vi utfordret dem. Video: Ruben Pedersen / Dagbladet Vis mer Vis mer

På spørsmål om hva Trine Dehli synes om Erlend Elias' kritikk, henviste dommeren til tilbakemeldingene hun gir i programmet.

- Jeg mener det jeg sier under sending, fortalte Trine.

Lørdagens dansetrioer:

LES OGSÅ: - Blir ikke sjalu av å se ham danse med andre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer