SKUMMELT: Linni Meisters storebror led av midllertidig hukommelsestap etter at han ble rammet av et slags hjerneslag. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
SKUMMELT: Linni Meisters storebror led av midllertidig hukommelsestap etter at han ble rammet av et slags hjerneslag. Foto: Andreas Fadum/Se og HørVis mer

Linni Meister fikk dramatisk beskjed fra sykehuset

- Jeg slapp alt jeg hadde i hendene.

SEOGHØR.NO: Tirsdag kveld delte Linni Meister (30) et blogginnlegg med leserne sine hvor hun avslørte en dramatisk historie om at storebroren hadde havnet på sykehuset etter å ha blitt rammet av et slags hjerneslag.

Den populære TV-profilen, som mistet både moren og faren sin i ung alder, ble selvfølgelig svært engstelig da hun fikk beskjed om hva som hadde skjedd med sin kjære bror.

«Puh… Jeg vet ikke hvor jeg skal starte.. Startet med at jeg fikk en melding om at storebroren min hadde fått et slags hjerneslag og hadde blitt kjørt av ambulanse til sykehuset. Slapp selvfølgelig alt jeg hadde i hendene og dro for å besøke han», skriver Linni i innlegget.

Saken fortsetter under bildet.

GOD STØTTE: I fjor forlovet Linni Meister seg med kjæresten Olav Tvenge. De planlegger bryllup til sommeren. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
GOD STØTTE: I fjor forlovet Linni Meister seg med kjæresten Olav Tvenge. De planlegger bryllup til sommeren. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer

 

«Han ble sjenert da jeg møtte han og jeg spurte om jeg forsiktig kunne gi han en klem. Vanligvis hopper jeg på han med armer og bein og roper; «STOREBROOORENMIIIIIN», så det var veldig uvant for meg å oppføre meg annerledes», deler hun med leserne sine.

Seoghør.no har vært i kontakt med Linni som sier at broren nå har fått tilbake hukommelsen, men ellers ønsker hun ikke å kommentere innlegget.

Les hele innlegget, som har fått navnet «Everyday I wake up stronger than yesterday», her.

LES OGSÅ: - Vi mistet følelsen i tærne og litt til

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.