BLIR BRUD: Linni Meister har blitt fridd til av sin kjære Olav Tvenge.  Foto: Stella Pictures
BLIR BRUD: Linni Meister har blitt fridd til av sin kjære Olav Tvenge. Foto: Stella PicturesVis mer

Linni Meister er forlovet

- Jeg er så utrolig lykkelig. Tenk å få gifte seg med sjelevennen sin, stråler Linni Meister etter frieriet fra Olav Tvenge. Les om det romantiske frieriet.

SEOGHØR.NO: Modell og blogger Linni Meister (29) ble kjæreste med investorsønnen Olav Tvenge (30) for tre år siden i dag, på Valentines Day. I går tok paret inn på Saga Hotel i Oslo for å feire dagen. Under middagen fikk Linni en stor overraskelse.

- Vi drakk champis etter middagen, noe som er uvanlig for oss. Olav skålte litt mer enn han gjør til vanlig. Jeg ante fred og ingen fare, men så ser jeg ned i glasset mitt - en svær stein! Jeg trodde jeg hallusinerte, tok hendene foran øynene og lot som jeg ikke hadde sett den.

- Pust inn, pust ut, tenkte jeg. Olav sitter der så rolig, smiler bredt, og sier : Skål da. Så setter han seg ned på kne, hvisker hvorfor han vil tilbringe neste av sitt liv med meg og sønnen min , Dennis. Tårene stoppet ikke. Den første jeg ringte var Grandma, bestemoren min, og spurte om hun ville bli forlover, forteller en lykkelig Linni til Se og Hør.

EKTE LYKKE: Dette bildet tok Olav Tvenge av Linni Meister da han fridde til henne. Her har hun akkurat oppdaget ringen i champagneglasset. Foto: Privat
EKTE LYKKE: Dette bildet tok Olav Tvenge av Linni Meister da han fridde til henne. Her har hun akkurat oppdaget ringen i champagneglasset. Foto: Privat Vis mer

- Mannen i mitt liv

FLOTT PAR: Linni skal gifte seg med sin utkårede, investorsønnen Olav Tvenge.  Foto: Anders Martinsen
FLOTT PAR: Linni skal gifte seg med sin utkårede, investorsønnen Olav Tvenge. Foto: Anders Martinsen Vis mer

- Det var utrolig fint å våkne på Valentines Day som forlovet. Dette er første gang jeg føler ekte lykke etter fødselen til sønnen min. Dette betyr så mye for meg. Tenk å få gifte seg med min beste venn, sjelevennen min. Han er mannen i mitt liv, sier Linni.

Spurte storebror om hånden

Linni mistet sin kjære far i fjor, og som 17-åring døde hennes elskede mor.

- Olav skulle egentlig spørre min far om å få gifte seg med meg, men han måtte spørre storebroren min. Kjell-Erik. Det var utrolig fint at han gjorde det.

Selv om Linni er i lykkerus, ønsker hun ikke å avsløre for mye rundt bryllupsplanleggingen.

- Nå er jeg så glad for å være forlovet. Vi skal nyte tiden som forlovet, såfår vi ta bryllupsplanleggingen senere.

LES OGSÅ: - Linni Meister strålte som brud