Linni Meister: - Jeg har fått så mange rørende tilbakemeldinger

Linni Meister har delt personlige øyeblikk med fansen i ti år. Nå kjemper hun om folkets stemmer i kåringen av «årets blogger».

TAKKER FANSEN: - Ti år som blogger er ikke bare, bare, ved siden av alt annet jeg driver med. Uten leserne mine og fansen hadde jeg aldri giddet, sier Linni Meister til Seoghør.no. Foto: Espen Solli, Se og Hør
TAKKER FANSEN: - Ti år som blogger er ikke bare, bare, ved siden av alt annet jeg driver med. Uten leserne mine og fansen hadde jeg aldri giddet, sier Linni Meister til Seoghør.no. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO:  Linni Meister (29) er for tiden en av Norges ypperste bloggere, som kjemper om å vinne prisen «årets blogger» på Se og Hørs kjendisgalla.

Vinneren - som kåres på den store kjendisgallaen i Oslo 23. november - stemmes fram av leserne på Seoghør.no.

Stem på din favoritt her!

Linni sier til Seoghør.no at hun er overveldet over tilbakemeldingene etter at nominasjonen ble kjent. Hun sier hun har mye å takke sine faste lesere for.

- Jeg har fått så utrolig mange positive og rørende tilbakemeldinger på at jeg var en av de nominerte. Er uansett utrolig takknemlig for alle de som har fulgt meg i alle år og mener jeg bør vinne. Ti år som blogger er ikke bare, bare, ved siden av alt annet jeg driver med.

Les Linnis blogg her

Stort bloggøyeblikk

Tidligere har hun sagt at hun ikke er i tvil om hva som er hennes største blogg-øyeblikk.

- 09.09.09 når jeg fikk Dennis, sønnen min, og la ut det på bloggen. Jeg tror jeg hadde 200.000 lesere som besøkte bloggen min på den dag. Det var en helt syk dag.

Les innlegget her.

Saken fortsetter under bildet.

TV-PROFIL: Linni Meister har vært med i en rekke TV-program. Her er hun i «Robinsonekspedisjonen» i 2007 sammen med programleder Christer Falck. Foto: TV3
TV-PROFIL: Linni Meister har vært med i en rekke TV-program. Her er hun i «Robinsonekspedisjonen» i 2007 sammen med programleder Christer Falck. Foto: TV3 Vis mer

Og selv om det kan virke som om Linni Meister er en svært åpen person, avslører hun til Seoghør.no at det er store deler av livet som offentligheten aldri får se.

Holder mye for seg selv

Jeg deler jo en god del, men fortatt bare en brøkdel av livet mitt. Du kan jo tenke deg hvor mye jeg ikke deler. Særlig hvis det er for personlig, sier hun.

- Hvilke blogger leser du selv?

- Skal jeg være helt ærlig, så leser jeg ikke så mange blogger. Men du vet hva de sier: «skomakerens barn hadde ikke sko», ha ha!

- Jeg liker å lese venninene mine sine blogger, som f.eks Kristine Saltvold, eller hvis folk ber meg om å gå inn på bloggen deres.

Linni Meister om sitt største bloggøyeblikk:

LES OGSÅ: Stem på «årets blogger»