MER REALITY: Den tidligere Robinsondeltageren satt i går i møter med produksjonsselskapet. Nå bekrefter hun i sin blogg at hun blir å se på TV3 til neste år. Foto: TV3
MER REALITY: Den tidligere Robinsondeltageren satt i går i møter med produksjonsselskapet. Nå bekrefter hun i sin blogg at hun blir å se på TV3 til neste år. Foto: TV3Vis mer

Linni klar for Charterfeber

Glamourbaben skal gjøre Tenerife utrygt med Charter-Svein.

SEHER.NO: Tidligere Robinson-deltager, glamourmodell og artist Linni Meister (22) er klar for det TV3-sendte realityprogrammet Charterfeber. Det bekrefter kanalens informasjonskonsulent Øyvind Rognlien Skovli overfor Seher.no.

- Det stemmer at Linni Meister skal være med på neste runde av Charterfeber, som kommer på skjermen i løpet av 2009. Hun har jo vært innom TV3 tidligere, og det blir ganske sikkert mye moro med Svein og Linni på tur, forteller Skovli.

Skovli kan bekrefte at Linni skal reise sammen med Charterfeber-veteran Svein Østvik, som har blitt en av Norges mest folkekjære TV-karakterer gjennom sine fire sesonger på sydentur for TV3.

Tidligere har Charterfeber-gjengen reist til Gran Canaria, Kreta, Mallorca og Ayia Napa. Nå må et nytt ferieparadis gjøre seg klar for feststemte nordmenn på ferie.

- Reisemålet denne gangen er Tenerife, det er et velkjent turistmål for mange, og både seertall og tilbakemeldinger tilsier at Norge er klare for mer Charterfeber! forteller Skovli.

Har du et tips om norske realitydeltagere? Tips oss på seher@seher.no

Se Linni som naken Bond-pike her

Skal du på chartertur i vinter? Se denne videoen og lær deg noen strofer charter-engelsk:

[obj:media:6242]