<strong>DANSER LØS:</strong> Linni Meister gir rapperen Keem One sin fulle støtte når han rapper om hennes tidligere glamourkolleger Lene Alexandra Øien og Aylar Lie. Foto: Fra videoen
DANSER LØS: Linni Meister gir rapperen Keem One sin fulle støtte når han rapper om hennes tidligere glamourkolleger Lene Alexandra Øien og Aylar Lie. Foto: Fra videoen Vis mer

Linni fyrer løs i russevideo

- Det har vært innmari moro å være med.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Glamourmodellen Linni Meister har tidligere spilt inn singelen "Survivor" i forbindelse med "Robinsonekspedisjonen" på TV 3, og nå prøver hun seg på ny suksess i videoen til russelåta "Opptur".

Sangen hyller blant annet Bærums-jenta Linni og andre ungdommer fra Oslo vest.

 Og med hjelp fra rapperen Keem One - som har bakgrunn fra gruppa Dirty Oppland - får også Linnis tidligere glamour-kolleger Lene Alexandra Øien og Aylar Lie en hilsen i det som kan bli årets russehit.

- Damene her er så classy at de får Lene Alexandra og Aylar til å virke nasty, smeller det fra Keem One, mens en smilende Linni danser i bakgrunnen - iført blant annet en BH formet som et norsk flagg.


Videoen hadde ifølge budstikka.no (ekstern lenke) premiere under russetreffet på Tryvann i Oslo natt til 1. mai.

- Jeg ble bare stoppet på byen og spurt om jeg ville bli med i videoen, og da jeg så at dette var seriøse folk, sa jeg ja. Det var kjempegøy, spesielt siden jeg er fra Bærum selv, sier Linni til Seher.no.

Linni selv synger ikke i videoen. Kanskje skyldes dette at hun selv har beskrevet sin egen stemme som "å høre på en smurf" i et tidligere intervju.

Glamourmodellen reiser likevel for tiden rundt på en rekke russestevner hvor hun blant annet framfører sin siste singel "Where's my limo at".

- Det er moro. Responsen er helt enorm. Folk er helt ville, sier hun til Seher.no.Se Linnis nye video her:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer