BRAST I GRÅT: Linni måtte trøstes av de andre deltakerne etter å ha fått beskjed om bestefarens sykdom. Foto: TV 3
BRAST I GRÅT: Linni måtte trøstes av de andre deltakerne etter å ha fått beskjed om bestefarens sykdom. Foto: TV 3Vis mer

Linni fikk sjokkbeskjed

Robinson-Linni brøt ut i gråt da hun fikk vite at bestefaren var blitt syk.

SE VIDEO: Linni brast i gråt!


SEHER.NO: Glamourmodellen Linni Meister - som kom inn i "Robinson-ekspedisjonen" i forrige program - måtte trøstes av de andre deltakerne på laget sitt, da hun fikk den tunge beskjeden om bestefarens sykdom fra programleder Christer Falck.


-  Jeg hadde en rar følelse hele dagen. Da Christer fortalte meg at noe hadde skjedd med bestefaren min, trodde jeg han var død, sier Linni til Seher.no.


Se det dramatiske øyeblikket på Se og Hør TV!


Etter å ha fått vite at det dreide seg om en sykdom, ble Linni med Christer vekk fra øya, slik at hun fikk snakke med sin bestefar. Men i løpet av 24 timer måtte hun velge om hun ville dra hjem for godt, eller returnere til øya.


Hva glamourmodellen valgte, blir avslørt i neste episode av "Robinson-ekspedisjonen."


Men selv om hun ikke kan røpe om det ble et rekordkort opphold på Robinson-øya, angrer ikke Linni på at hun ble med i TV3-serien.


- Nei, jeg lærte mye om selv, at jeg er både fysisk og psykisk sterkere enn jeg trodde. Jeg kommer aldri til å glemme oppholdet, sier hun.


LES OGSÅ: - Guttene gikk helt amok!

Se også Linnis musikkvideo HER! (ekstern lenke)