Linni erstatter Aulie i «Skal vi danse»,

- Det har ikke helt gått opp for meg, sier Linni Meister.

INN I DANSEN: Linni Meister ligger nå i hardtrening før premieren neste lørdag.  Foto: Stella Pictures
INN I DANSEN: Linni Meister ligger nå i hardtrening før premieren neste lørdag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdag stemte Seoghør.nos lesere frem Linni Meister (26) som den personen de helst ville se i «Skal vi danse», etter at det ble kjent at kunstner Marianne Aulie trekker seg fra konkurransen.   


- Dette er jo bedre enn å vinne «Skal vi danse»! Å være ønsket er en fantastisk fin ting og jeg setter stor pris på alle som heier på meg, sa Linni til Seoghør.no da hun fikk høre om avstemmingen. 

Fredag ble det offentliggjort at TV2 har hørt på folkets ønsker, og Meister blir den som tar Aulies plass på parketten.

– Herregud og Jesus Christ! Det er jo premiere om seks dager. Jeg elsker utfordringer og jeg elsker skal vi danse - så dette blir bra!,forteller Meister til «God kveld Norge»

Det er kun åtte dager til premieren, og ettbarnsmoren ligger nå i hardtrening før konkurransen starter. I tillegg er hun i ferd med å spille inn promovideoer til programmet.  

- Jeg ligger langt etter. Det har ikke gått helt opp for meg. Jeg skal gjøre mitt aller beste og må bare bruke tiden godt. Dette kom jo veldig brått på!, sier Linni som forstår Aulies valg om å trekke seg.  

Linni konkurrerer blant annet med popstjernene Hanne Sørvaag og Ben Adams, modell og skuespiller Lillian Müller og kunstner Vebjørn Sand.  


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Trakk seg for andre gang fra TV-konkurranse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer