Linni er lesernes dansefavoritt

- Dette er bedre enn å vinne «Skal vi danse»!

TIL «SKAL VI DANSE»?: Linni Meister legger ikke skjul på at hun er glad i å danse, men vil foreløpig ikke kommentere om hun vil stille opp i årets sesong, dersom hun får tilbudet. Her er hun på scenen under årets Gaygalla i Oslo, sammen med tidli Foto: Stella Pictures
TIL «SKAL VI DANSE»?: Linni Meister legger ikke skjul på at hun er glad i å danse, men vil foreløpig ikke kommentere om hun vil stille opp i årets sesong, dersom hun får tilbudet. Her er hun på scenen under årets Gaygalla i Oslo, sammen med tidli Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Etter at kunstneren Marianne Aulie trakk seg på kort varsel fra årets «Skal vi danse»-sesong, har TV 2 startet jakten på en erstatter.

Onsdag skrev Seoghør.no at den norske modellen Linni Meister (26) - som denne høsten er aktuell i TV 2s realityserie «Tigerstaden» - skal være en av kandidatene som vurderes.

Og etter en avstemning på Seoghør.no er det liten tvil om at 26-åringen er den leserne helst vil se i svinge seg i konkurranse mot blant annet artisten Hanne Sørvaag og den tidligere landslagshopperen Lasse Ottesen.

Leder avstemmingen
Torsdag morgen hadde Linni Meister fått hele 42 prosent av stemmene, noe som fikk henne til å juble høyt, da hun ble overbragt nyheten.

- Jaaaa! Dette er jo bedre enn å vinne «Skal vi danse»! Å være ønsket er en fantastisk fin ting og jeg setter stor pris på alle som heier på meg, sier hun til Seoghør.no.

Meister vil imidlertid verken kommentere om hun tror hun blir å se på TV 2-parketten.

- Kanskje, kanskje ikke. Vi får se, sier hun.

Jobber på spreng
Presseansvarlig for «Skal vi danse», Unn-Grethe Berge, sier at kanalen jobber på spreng med å finne ut om de skal hente inn en erstatter for Aulie, og hvem det eventuelt skal være.

- Vi har ikke kommet noe lenger enn i går, men ser på forskjellige navn. Det er også mulig at det ikke kommer inn noen nye, siden det er så kort tid igjen. Heldigvis er det ingen som ryker ut i første program.

Berge sier kanalen imidlertid registrerer resultatet av Seoghør.no-lesernes ønske om å se Linni på dansegulvet med interesse

- Det er hyggelig at det er interesse stor interesse for programmet. Resultatet blir sendt videre til de som jobber med programmet, og blir tatt med i vurderingen, sier hun til Seoghør.no.

Finn ditt favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette er årets «Skal vi danse»-stjerner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer