DROPPER LÅTSKRIVEREN: Men Linni skal fortsatt jobbe videre med musikken. Foto: Per Ervland
DROPPER LÅTSKRIVEREN: Men Linni skal fortsatt jobbe videre med musikken. Foto: Per ErvlandVis mer

Linni bryter med låtskriveren

- Jeg skulle hørt på storebroren min, sier Linni Meister.

SEHER.NO: - Vi er ikke uvenner i hvert fall, men vårt private og musikalske samarbeid er avsluttet, sier glamourmodell og artist Linni Meister (22) til Seher.no om forholdet til låtskriveren Stanley Ferdinandez.

Romanseryktene har svirret rundt de to siden Linni brøt med sin tidligere samboer - Big Brother-kjendisen Kristian Hilberg (24) - i fjor høst, men i februar kunne Robinson-baben fortelle Seher.no at hun var singel.

Nå er også det musikalske samarbeidet med Stanley avsluttet.

- Vi klarte ikke skille mellom business og pleasure, sier Linni til Seher.no, men den søte blondinen depper ikke av den grunn.

- Jeg har det så utrolig bra om dagen. Det passer meg ypperlig å være singel. Jeg har jo ikke vært det siden jeg var tre år!

- Jeg skulle hørt på storebroren min Kjell. Han har bedt meg om å holde meg singel, forteller hun.

SE VIDEO: Slik låter Linni på helium

Men selv om Linni nå bryter med låtskriveren skal hun fortsette å jobbe videre med musikken sammen med puppepoppens far - Christer Falck (38). Og kanskje blir det også en skuespillerkarriere etterhvert?

- Jeg har måttet takke nei til mange modelloppdrag nå fordi jeg det har vært så mye med musikken. Jeg har planer om å fortsette med det, men drømmen er å bli skuespiller. Planen er å flytte til Los Angeles. Det er en kompis av meg som jobber med musikk og vi har så vidt snakket om det, så vi får seg hva det blir til.

LES OGSÅ: Lene Alexandra bryter med Christer Falck