RYKER FØRST: Betsafe.com er sikre på at Linnea Dale er den første som ryker ut av Idol. Foto: Ingrid Marie Treborg, Seher.no
RYKER FØRST: Betsafe.com er sikre på at Linnea Dale er den første som ryker ut av Idol. Foto: Ingrid Marie Treborg, Seher.noVis mer

- Linnea ryker først

Spillselskapet Betsafe.com er sikre i sin sak: Linnea (16) ryker først ut av Idol.

Hvem er din Idol-favoritt? Stem til høyre i saken.


SEHER.NO: Linnea Dale (16) fra Tinn i Telemark blir den første finaledeltageren som må forlate Idol. I alle fall hvis vi skal tro Betsafe.com.


Spillselskapet mener at 16-åringen har hanglet helt fra første audition og at hun har hatt flaks som har kommet seg videre til finalen.


- Vi mener hun var heldig som kom seg videre fra wild card-runden på bekostning av Tor Endresens datter Anne Sophie. Vi tror derfor at det er størst sjanse for at Linnea blir den første som ryker ut av finalerundene av årets Idol, skriver oddssetter Rudi Thommassen i Betsafe.com i en pressemelding.


Han og kollega Christer Lavold følger med på alle Idol-sendingene og vurderer deretter deltagerenes sjanser, og etter at alle semifinalene er unnagjort, er det unggutten Timian Naastad (16) som igjen seiler opp som den store favoritten til å stikke av med tittelen "Norges nye superstjerne".


- Vi tror at Timians sjarm og særpreg gjør at han vil gå frem og vinne årets utgave av Idol. Timian har en sangstemme som man kan kjenne igjen på mils avstand. I tillegg så mener vi at hans egenkomponerte sang ”Wakeup call” er såpass bra at den vil bli en gjenganger på de norske hitlistene i 2008.


Dette er ikke NordicBet enige i. De mener nemlig at det er Kim Rune Hagen (17) som stikker av med seieren i Idol.


Hvem er din Idol-favoritt? Stem til høyre i saken.


Hos Betsafe.com er oddsen 4.25 på at Timian vinner, men vinneroddsen på Kim Rune er 4.75. Hos NordicBet er det en odds på 4.00 at Kim Rune vinner, mens Timian har en vinnerodds på 4.50.


- Pågangen fra spillerne er stor, og det er Kim Rune som hos oss er den største favoritten. Men selv må jeg innrømme at et spill på Isabella Leroy til 8.00 kanskje kan være en god investering, sier NodicBets markedssjef Kim Rud Petersen i en pressemelding.


LES OGSÅ: Josteins Idol-favoritter


 Hvem er din Idol-favoritt? Stem til høyre i saken.