PÅ RØD LØPER: Linnea Myhre klar for stand-up på Latter. Foto: Espen Solli, Se og Hør
PÅ RØD LØPER: Linnea Myhre klar for stand-up på Latter. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer

Linnea Myhre: - Sondre er begeistret

Linnea Myhre er snart aktuell med sin tredje bok.

Publisert

SEOGHØR.NO: Onsdag kveld var det premiere på Anne-Kat. Hærlands (44) nye stand-up show «Gudbedre» på Latter på Aker Brygge i Oslo.

En rekke kjente fjes var å se på den røde løperen like før forestillingen begynte.

Forfatter og tidligere «sinnablogger», Linnea Myhre (26), var en av de som hadde tatt seg turen. 

Hun er i disse dager aktuell med sin tredje bok, «Hver gang du forlater meg» som handler om kjærlighetssorg, og Myhre la ikke skjul på at hun har blandede følelser rundt utgivelsen.

- Det er kanskje enda mer spennende og skummelt nå enn tidligere. Men den er jo ikke ute enda, så nå går jeg bare rundt å gruer meg, fortalte hun til Seoghør.no.

Se kjendisen ankomme den røde løperen her: Det var i 2012 at Linnea debuterte som forfatter med «Evig søndag». Her fortalte hun åpent om hvordan hun har slitt med anoreksi og depresjon. To år senere ga hun ut boka «Kjære».

Saken fortsetter under bildet.

FLOTT PAR: Her er Sondre og Linnea sammen i fjor vår for å hedre Åse Kleveland etter at H.M. Kongen utnevnte henne til Kommandør av Den Kongelige Norske St. Olavs Orden for hennes djerve innsats for norsk kulturliv.
FLOTT PAR: Her er Sondre og Linnea sammen i fjor vår for å hedre Åse Kleveland etter at H.M. Kongen utnevnte henne til Kommandør av Den Kongelige Norske St. Olavs Orden for hennes djerve innsats for norsk kulturliv. Vis mer

Får råd av kjæresten

Videre avslørte den søte Molde-jenta at selv om det har vært travle dager, så prøver hun å ikke stresse.

- Jeg har egentlig veldig god tid altså. Det er bare i sluttfasen at det er veldig veldig hektisk. Mye planlegging, tid til å grue seg og alt det der. Men jeg prøver å ikke jobbe for mye heller fordi det er ganske heftig når man sitter og skriver. 

- Man kan ikke skrive i 12 timer i strekk heller, selv om jeg kanskje burde det, delte hun med Seoghør.no.

De siste tre årene har Linnea vært kjæreste med artisten Sondre Lerche (33).

- Hva sier din kjære om boka?

- Han er begeistret, så det er jeg glad for.

- Pleier dere å drodle ideer med hverandre?

- Jada, han gir meg absolutt råd, smilte hun.

PÅ TV: I 2014 havnet Linnea Myhre og dansepartneren Alexander Svanberg på tredjeplass i «Skal vi danse» på TV 2. Foto: NTB scanpix
PÅ TV: I 2014 havnet Linnea Myhre og dansepartneren Alexander Svanberg på tredjeplass i «Skal vi danse» på TV 2. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det var i oktober 2013 at Se og Hør avslørte at Linnea og Sondre hadde funnet kjærligheten sammen.

- Det er veldig rart å være «kjendispar». Det er nok noe jeg aldri blir hverken vant til eller komfortabel med. Og det blir til at man føler at man må beskytte forholdet. Særlig når det er tidlig - man får følelsen av å måtte forsvare noe man kanskje ikke helt vet hva er ennå, fortalte Lerche til VG ett ut i forholdet.

LES OGSÅ: Anne-Kat. Hærland: - Det har vært av og på med terapi

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer