NYTT PAR: Sondre Lerche og Linnéa  Myhre har funnet tonen, og hun var selvfølgelig på plass under The Voice-sendingen fredag kveld. Bildet av Linnéa  er fra en annen anledning.
NYTT PAR: Sondre Lerche og Linnéa Myhre har funnet tonen, og hun var selvfølgelig på plass under The Voice-sendingen fredag kveld. Bildet av Linnéa er fra en annen anledning.Vis mer

Linnéa ventet i The Voice-kulissene

... mens mentor-kjæresten Sondre Lerche ga deltakerne tilbakemeldinger befant bloggeren seg blant publikum.

SEOGHØR.NO: Fredag kveld var det duket for første direktesending av det populære underholdningprogrammet The Voice på TV 2.

Artist Sondre Lerche (31), som nylig ble singel da han og kona Mona Fastvold Lerche (32) avslørte at de to har bestemt seg for å skilles etter åtte års ekteskap, er en av mentorene i programmet, og var naturlignok til stede på Chateu Neuf for å gi deltakerne tilbakemeldinger.

Kort tid etter bruddet med kona avslørte Se og Hør at Sondre nå har funnet lykken med den åtte år yngre bloggeren Linnéa Myhre (23).

Og hun var selvfølgelig på plass i studio for å se sin nye flamme gi råd og veiledning under direktesendingen:

Sist lørdag var også Linnéa til stede da Sondre Lerche underholdt på Gunerius-senteret i Oslo i forbindelse med åpningen av smoothiebaren Fruktbar, som Sondres fetter Kyrre Lerche Vaular (39) driver.

Paret har foreløpig ikke bekreftet forholdet overfor Se og Hør.

Men tidligere i høst møtte Se og Hør paret på Gardermoen, da de to landet i Norge etter et opphold i New York - hvor Sondre har leilighet.

LES OGSÅ: Hva gjør du med tatoveringen, Sondre?