Linnéa Myhre: - Hvorfor begynte jeg ikke med dette før?

Linnéa Myhre har gjort suksess som både blogger og forfatter, men det er også en helt annen karriere hun gjerne skulle hatt.

ANGRER: Forfatter Linnéa Myhre forbanner seg selv for at hun ikke begynte å danse som barn, slik at hun kunne blitt proff. Hun satt i salen under årets «Skal vi danse»-finale den 14. november.  Foto: Tor Lindseth
ANGRER: Forfatter Linnéa Myhre forbanner seg selv for at hun ikke begynte å danse som barn, slik at hun kunne blitt proff. Hun satt i salen under årets «Skal vi danse»-finale den 14. november. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I løpet av et par år har forfatter og tidligere «sinnablogger» Linnéa Myhre (25) begeistret lesere med sine to bøker, «Evig søndag» og «Kjære». 

Ifølge Bok365.no kunne hennes andre roman skilte med et samlet opplag på 20 000 etter kun et par måneder.

På tross av suksessen som forfatter, er det også en helt annen karrierevei Linnéa Myhre har drømt om. I fjor høst viste hun en ny side av seg selv i «Skal vi danse» på TV 2, men dansingen er langt ifra glemt i dag.

- Jeg blir jo dritmisunnelig hver gang noen danser, om det er profesjonelle dansere eller om det er kjendisdansere. Det er jo dritgøy å danse, og det vet jeg, og det er det jeg misunner så innmari - å ha en anledning til å danse, røper Linnéa overfor Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

Den profilerte forfatteren var nemlig blant gjestene i salen under årets «Skal vi danse»-finale forrige helg. Der ble hun vitne til at Adelén Rusillo Steen (19) ble kåret til vinner foran Stian «Staysman» Thorbjørnsen (33).

Linnéa, som er kjæreste med musiker og «The Voice»-mentor Sondre Lerche (33), avslører videre at hun angrer på at hun ikke begynte med dansing tidligere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer