<strong>LINN OG MARINEN:</strong> I høst står Linn Skåber på scenen som vokalist &#8211; foran en gjeng staute musikere fra Kongelige Norske Marines Musikkorps. Foto: Geir Egil Skog/Se og Hør
LINN OG MARINEN: I høst står Linn Skåber på scenen som vokalist – foran en gjeng staute musikere fra Kongelige Norske Marines Musikkorps. Foto: Geir Egil Skog/Se og Hør Vis mer

Linn Skåber synger ut

«Nytt på nytt»-Linn har byttet ut Jon Almaas og Knut Nærum med 30 uniformskledde menn. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken.

SEHER.NO: «Nytt på nytt»-Linn har byttet ut Jon Almaas og Knut Nærum med 30 uniformskledde menn.

I høst skal Linn Skåber (41) vise helt nye sider av seg selv. For første gang etter at hun sang med puddelrockbandet Spooky Boris hjemme på Oppsal for 25 år siden, skal hun nemlig stå på scenen som vokalist – foran en gjeng staute musikere fra Kongelige Norske Marines Musikkorps.

- Dette er noe annet enn Jon og Knut, sier Linn Skåber til Se og Hør, etter en svært vellykket premiere i Horten.

Se video med Linn som synger nederst i saken.

Linn og Marinemusikken drar videre på tur til Bølgen kulturhus i Larvik tirsdag, onsdag spiller de på Blå grotte i Fredrikstad, torsdag Kulturhuset på Nøtterøy, lørdag i Drammes teater og søndag i Askim kulturhus. Mer om Skåbers premiere kan du lese i Se og Hør tirsdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Forholdet var aldri noen hemmelighet
[obj:media:9961]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer