I SORG: Linn Skåber og moren Ragnhild (t.h.) er i sorg etter at Ragnhilds tvillingsøster Astrid (t.v.) gikk bort. Foto: Tore Skaar
I SORG: Linn Skåber og moren Ragnhild (t.h.) er i sorg etter at Ragnhilds tvillingsøster Astrid (t.v.) gikk bort. Foto: Tore SkaarVis mer

Linn Skåber i sorg

- Jeg hadde to mødre. Nå er den ene gått bort.

SEOGHØR.NO: Humorist og skuespiller Linn Skåber (44) og moren Ragnhild (69) er i sorg, etter at morens søster Astrid Skarheim gikk bort 10. okto­ber.

 Foto: Faksimile: Aftenposten
Foto: Faksimile: Aftenposten Vis mer

De eneggede tvillingene Ragnhild og Astrid har vært et landets mest profilerte tvillingpar, og medvirket blant annet i humorserien «Bingoban­den» på TVNorge – og i reklamefilmer for Se og Hør.

Hennes berømte datter har tatt dødsfallet tungt.

– Jeg hadde to mødre. Nå er den ene gått bort, sier Linn via sin manager Mads Rogde til Se og Hør.

I september mistet hun faren Willy Skåber som døde etter lang tids kreftsykdom - 75 år gammel. Far og datter hadde et nært forhold, og skuespilleren tok naturlig nok dødsfallet hardt.

Rundt samme tid ble hun singel.

 Foto: Faksimile: Se og Hør
Foto: Faksimile: Se og Hør Vis mer

I Se og Hør Weekend kan du lese mer om Linn Skåbers tunge tid, samt et intervju med Ragnhild om tapet av tvillingsøsteren. Har du ikke tenkt å gå i butikken med det første, kan du kjøpe bladet på iPad her!

For tiden kan du se Linn i det populære TvNorge-programmet «Klovn til kaffen».

Og her kan du se et videointervju av de to tvillingsøstrene sammen - der tante Astrid skryter av Linn.

- Jeg kan skryte jeg som er tante. Mammaen vil nemlig ikke skryte. Når jeg ser på «Nytt på nytt» er øynene mine bare hos Linn, sier «Bingobanden»-stjernen i videointervjuet.

 

Les også: Ville trekke seg da sønnen døde