SØT MUSIKK: Linn Skåber er lykkelig forelsket i musikeren Simon Malm. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
SØT MUSIKK: Linn Skåber er lykkelig forelsket i musikeren Simon Malm. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Linn Skåber: - Han er kjekk, snill og spennende

Linn Skåber nyter livet med sin nye kjæreste, men har ingen planer om å gifte seg.

Publisert

SEOGHØR.NO: Linn Skåber (46) og Sven Nordin (59) er klare til å spille det de selv beskriver som ekteparet fra helvete i klassikeren «Hvem er redd for Virginia Woolf» på Oslo Nye Teater til høsten.

På privaten kunne derimot ikke Linn vært lykkeligere forelsket.

I 2014 ble hun sammen med musikeren Simon Malm (43), men noe ekteskap drømmer hun slett ikke om.

– Nei, jeg tror ikke jeg skal gifte meg. Det er mulig jeg har opplevd det, og at jeg ikke vil huske det, men jeg tror ikke jeg er blitt fridd til. Jeg har ikke noe ønske om det, så dette er ikke en oppfordring til Simon om å gjøre det, understreker en lattermild Linn til Se og Hør Extra.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Linn Skåber. Foto: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Linn Skåber. Foto: Se og Hør Vis mer

Skryter av kjæresten

Det var Se og Hør som først avslørte at turtelduene var et par i februar i fjor.

– Han har veldig fine, små, lure øyne. Han er kjekk, snill og spennende. Det er en varm forelskelse, har Linn tidligere betrodd til Se og Hør.

Da hun i 2015 var gjest i TVNorge-programmet «Brille» spøkte Linn med at hun hadde begynt å merke forandringer på kroppen etter hvert som hun har blitt eldre.

- Det har vært en del. Jeg gikk for å sjekke en føflekk. Da sa legen: «Det her skal du ikke være redd for, det er bare en aldersflekk». Og den fjernet jeg fort, men det her vet ikke kjæresten min, så det er litt dumt at han får høre det på TV. Han tror jeg har fregner.

Se klippet her:

Da paret kom sammen på Linns film «Wendy-effekten» i 2015, avslørte Simon at han smågruet seg, siden filmen inneholder flere hete scener mellom Linn og hennes kollega Nils Jørgen Kaalstad.

- Jeg vurderte å ta med meg en liten kosepute som jeg har. Den er litt spesiell for meg, siden jeg fikk den da jeg var liten. Jeg lot den bli hjemme, men jeg gutser på at det går bra, spøkte han.

Se intervju med Linn og kjæresten fra premieren i 2015 her:

LES OGSÅ: Avslørte hemmelighet kjæresten ikke vet om

 

 

 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer