NR 1: På to og et halvt år har Linn Skåber hatt hele 23 gjesteopptredener i norske TV-programmer. Til høsten blir hun å se fast i "Nytt på nytt". Foto: SCANPIX
NR 1: På to og et halvt år har Linn Skåber hatt hele 23 gjesteopptredener i norske TV-programmer. Til høsten blir hun å se fast i "Nytt på nytt". Foto: SCANPIXVis mer

Linn er mest populær

Linn Skåber er den mest populære gjesten i norske underholdningsprogram.

SEHER.NO: Fra høsten av tar Linn Skåber (36) over i ”Nytt på nytt”, etter Anne-Kat Hærland. Men det blir langt fra noen TV-debut for Skåber.

Bare i vår har hun figurert i 16 ulike TV-programmer, blant annet "Beat for beat", "Senkveld", "God kveld Norge", "Landeplage" og "Gullruten".

Dermed topper hun også listen over de som har hatt flest gjesteroller de siste fem tv-sesongene, to og et halvt år, med 23 gjesteoptredener.

- Hyggelig å høre at noen fører statistikk på dette! Men skjønner ikke helt om jeg har vunnet eller tapt? Sier Linn Skråber til Dagbladet.

På andreplass på listen er Idol-artisten Tone Damli Aaberget med 19, mens årets Melodi Grand Prix-deltaker Guri Schanche har 18.

- For min egen del er det sånn at hvis det er gratis sjokolademus og seigmenn på bakrommet stiller jeg opp uansett, sier Skåber.

Her er lista fra markedsanalyseselskapet Refleks:
23 opptredener: Linn Skåber.
19: Tone Damli Aaberget.
18: Guri Schanke.
17: Elisabeth Andreassen, Finn Schjøll.
16: Katrine Moholt, Kjetil André Aamodt.
15: Erik Thorstvedt, Petter Schjerven, Solveig Kloppen, Tor Milde, Trond Giske.