Talinda Bennington:

Linkin Park-vokalistens enke er forlovet

- Jeg er her for å fortelle dere at man kan finne kjærlighet etter en tragedie.

GIFT I TOLV ÅR: Chester Bennington og kona Talinda ga hverandre sitt ja i 2005, og fikk tre barn sammen. Han begikk selvmord 2017. Her er de to avbildet i 2012. Foto: NTB Scanpix
GIFT I TOLV ÅR: Chester Bennington og kona Talinda ga hverandre sitt ja i 2005, og fikk tre barn sammen. Han begikk selvmord 2017. Her er de to avbildet i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I juli 2017 kom sjokknyheten om at Chester Bennington (41), vokalisten i det populære rockebandet Linkin Park, var funnet død i et hus i Los Angeles.

Kort tid etter konstaterte rettsmedisineren at dødsårsaken var selvmord. Bennington etterlot musikkfans verden over, samt seks barn og kona Talinda Bennington (42), i dyp sorg.

BUNNLØS SORG: Talinda Bennington har beskrevet en ekstrem sorg etter at ektemannen gikk bort. Nå ønsker hun å fortelle andre at man kan finne lykke etter en personlig tragedie. Foto: NTB Scanpix
BUNNLØS SORG: Talinda Bennington har beskrevet en ekstrem sorg etter at ektemannen gikk bort. Nå ønsker hun å fortelle andre at man kan finne lykke etter en personlig tragedie. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sistnevnte har fortalt åpenhjertig om den emosjonelle berg-og-dal-banen hun opplevde i tida etter ektemannens bortgang. Det er 41-åringen også tydelig med å påpeke når hun nå kunngjør at hun har startet på et nytt kapittel i sitt liv.

- Betyr ikke din død

I et ektefølt innlegg på Instagram, forteller Talinda Bennington at hun er forlovet og skal gifte seg på ny.

- Jeg er overlykkelig over å kunngjøre min forlovelse til min engel på jorda, Michael F. Jeg er her for å fortelle dere at man kan finne kjærlighet etter en tragedie. At dødsfallet til din sjelevenn ikke betyr din død. Min familie, venner og Linkin Park-brødre ønsker ham velkommen til familien med åpne armer, skriver 42-åringen innledningsvis.

Talinda var gift med Chester Bennington i tolv år og sammen fikk paret tre barn, Tyler Lee (13) og tvillingene Lily og Lila (8). I sorgen etter ektemannens død, besluttet hun å engasjere seg i organisasjoner som jobber for etterlatte ved selvmord.

- Jeg vil fortsette å hedre Chester, og jeg vil fortsette mitt livs oppdrag om å forsikre at hans bortgang ikke var forgjeves. Til alle etterlatte, dere kan bli lykkelige igjen. Dere kan finne plass i hjertet deres for sorg, glede, og kjærlighet, skriver hun.

- Håpløshet

Chester Benningtons dødsfall kom som et sjokk på de fleste. I et intervju med CNN i fjor fortalte Talinda at hun da var mer klar over faresignalene hun mener kom fra ektemannen i dagene før han gikk bort.

- De var definitivt der. Håpløsheten, endringen i atferd, og isolasjonen, forteller Talinda.

I lang tid før Chester Bennington tok livet sitt, sleit han med depresjoner. Derfor var det ikke like lett for kona å skille de ulike tegnene fra hverandre, ifølge henne selv.

- Det var allerede en del av vårt daglige liv. Enkelte dager var kanskje tegnene tydeligere enn andre, noen dager var de ikke der i det hele tatt, sier hun.

Rusproblemer

Mens han levde, var Chester Bennington åpen om sine personlige utfordringer, inkludert rusproblemer.

I CNN-intervjuet sier enka hans at artisten ikke bestandig hadde de beste forutsetningene for å takle det han sleit med.

- Man må klare å finne gode mestringsteknikker, ha personer man kan snakke med som man stoler på, og som kan hjelpe en med å ta bedre valg. Mannen min manglet det i mange situasjoner, sier hun.

LES OGSÅ: Er ikke til å kjenne igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer