EN HELT: Line Victoria innrømmer at hun gjerne skulle hatt en helt i livet sitt. Her med en av Oslo-ambulansens heldige utvalgte.  Foto: Seher.no/Adéle Cappelen Blystad
EN HELT: Line Victoria innrømmer at hun gjerne skulle hatt en helt i livet sitt. Her med en av Oslo-ambulansens heldige utvalgte. Foto: Seher.no/Adéle Cappelen BlystadVis mer

Line Victoria leter etter drømmemannen

- Jeg trenger en helt i livet mitt...

SEHER.NO: Tidligere i sommer ble det kjent at TV 2-profil Line Victoria Husby (26) gir seg som programleder for "Frokost Quiz".

I intervju med Seher.no avslører den populære programlederen at hun sluttet i jobben fordi hun fikk  "et tilbud hun ikke kunne si nei til", men at hun fortsatt blir å se på tv-skjermen.

- Jeg kan ikke si så mye om det, men jeg har fått et tilbud jeg ikke kunne si nei til. Jeg har fått en kjempespennende utfordring, som også gir meg en viss trygghet, og det er ikke å forakte i denne bransjen, smiler hun lurt.

Det siste året har Husby også gjort seg bemerket som blogger, og har fått mye omtale for sine ærlige og til tider kontroversielle uttalelser. Dette har også ført til ulike medieoppslag, hvor ikke alle har vært  positive.

- Man opplever jo at ting man sier kan bli brukt mot en, og jeg har en tendens til å si ting uten å tenke meg om, noe jeg har fått lide av i etterkant. Men den dagen jeg føler meg krenket, eller har fått nok, da slutter jeg med bloggingen, sier hun, men innrømmer likevel at hun er litt oppmerksomhetssyk:

- Folk sier at de ikke er på tv eller blogger for å få oppmerksomhet, men det er bare bullshit. Jeg er ikke redd for å innrømme at jeg er PR-kåt. Selvfølgelig er jeg PR-kåt! Jeg er jo oppmerksomhetssyk til tusen, humrer hun.

For to år siden var tv-profilen sammen med TV 2-kollega Thomas Leikvoll. I disse dager er hun imidlertid relativt singel, og håper nå å treffe drømmemannen.  

- Jeg har det fint akkurat slik jeg har det nå. Men jeg er ikke noe fritt vilt, for å si det slik. Men de siste årene har jeg jo hatt en sånn rar greie for eldre menn da. Og så har jeg en tendens til å leie på pappaen min, så da er det ikke så rart at rykter sprer seg. Pappa synes jo det er dødskult da, ler hun.

Husby innrømmer også at hun er litt svak for en bestemt type menn.

- Jeg liker jo litt sånne heltetyper. Jeg beundrer mennesker som har yrker som virkelig betyr noe, det sier mye om personen. Det finnes ingen helter i TV-bransjen, for å si det slik! Jeg trenger en helt i livet mitt. Ellers er det viktig at han er morsom. Jeg trenger ikke en sånn armcandy-type. Det er ikke helt meg. Men det må gå an å snakke med han. Når man blir eldre så merker man at man begynner å se etter andre kvaliteter, så det at han skal være litt familiekjær er også viktig, sier hun.

Ifølge tv-profilen har hun fått flere henvendelser fra menn i løpet av sin tv-karriere, men ikke alle er like hyggelige.

- Jeg har fått henvendelser, men de er ikke bare positive. Jeg har kanskje en litt vulgær fremtoning, så mange menn tror da at de kan være sånn tilbake, og jeg har fått mye ekkel post. Men da skriver jeg bare tilbake at jeg har kjæreste. Det funker hver gang, smiler hun lurt.

Les mer om Line Victoria på hennes bloggside (ekstern link)

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Nå fungerer ikke glad-tjukk vitsene lenger