NY KANAL: Line Jansrud er å se på TV2 rett over påske.  Foto: Espen Solli / TV2
NY KANAL: Line Jansrud er å se på TV2 rett over påske. Foto: Espen Solli / TV2 Vis mer

Line Jansrud sparte på meldinger fra eksen i ti år

Programlederen overrasket ekskjæresten med en helt spesiell forespørsel.

Publisert

SEOGHØR.NO: Siden 2013 har Line Jansrud (30) ledet det populære barneprogrammet «Newton» på NRK.

Nå har 30-åringen startet i ny jobb, og blir å se som programleder i det nye programmet «Kroppen din» på TV 2 rett over påske.

I programmet skal hun prøve å bevise hvordan kroppen egentlig fungerer i forskjellige sammenhenger. 

I et intervju med VG forteller TV-profilen at hun til og med har kontaktet sin første kjæreste, for å ha ham med i en episode der hun skal fortelle om hva som skjer med kroppen under den første forelskelsen.

- Det synes jeg er sporty av ham. Vi har ikke snakket sammen på ti år, så det var jo litt spesielt. Jeg er en hamster som samler på det meste, forteller hun og fortsetter:

- Som for eksempel hele MSN-loggen (historikk fra chat-samtaler, red.anm.) fra den første tiden. Klærne fra den første daten hadde jeg også liggende. Så de tok jeg på meg da vi møttes igjen nå, sier Line til avisen. 

Saken fortsetter under bildet.

NYE OPPDAGELSER: I den nye serien tester Line Jansrud ut forskjellige ting som skjer med kroppen. Her tester hun ut om man blir forkjølet av å fryse. Foto: TV2
NYE OPPDAGELSER: I den nye serien tester Line Jansrud ut forskjellige ting som skjer med kroppen. Her tester hun ut om man blir forkjølet av å fryse. Foto: TV2 Vis mer

Lykkelig småbarnsmor

I dag er Jansrud imidlertid sammen med Kim Alexander Persson, og i mai i fjor fikk de sitt første barn sammen.

Det var i en episode av «Newton» at Line oppdaget at hun var gravid, da hun filmet seg selv mens hun tok en graviditetstest. 

Terminen til parets sønn var på nasjonaldagen, men to dager før tiden kom den vesle tassen til verden. Fødselen ble dokumentert og sendt på TV i fjor høst.

– Det føles veldig riktig å slå rot og bli en familie med en baby. Det er vemodig å slutte i «Newton», men samtidig blir det godt bare å være mamma også, sa Line til Se og Hør før fødselen. 

LES OGSÅ: Ser du hva som er nytt med Kristin Skogheim?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer