FORELSKET: - Det begynte med noen kafédater og koselige turer rundt Sognsvann. Og så ble det bare oss, sier Vibeke Skofterud om forholdet til 25 år gamle Line. Foto: Se og Hør, Espen Solli
FORELSKET: - Det begynte med noen kafédater og koselige turer rundt Sognsvann. Og så ble det bare oss, sier Vibeke Skofterud om forholdet til 25 år gamle Line. Foto: Se og Hør, Espen SolliVis mer

- Line er min store kjærlighet

Skiesset er hodestups forelsket i ung jente.

SEHER.NO: Vibeke Skofterud (28) har grunn til å smile.

Ikke bare opplever langrennsesset gode resultater i sporet, Skofterud har også funnet lykken på hjemmebane: Med kjæresten Line Nymo Jarnes (25).

- Det begynte med noen kafédater og koselige turer rundt Sognsvann. Og så ble det bare oss, sier skijenta til Se og Hør.

28-åringen legger ikke skjul på at hun umiddelbart falt for Line. Samtidig benytter hun sjansen til å takke en venninne for at de til slutt ble sammen.

- Jeg må bare innrømme at jeg ble sjarmert av Line helt fra første gang jeg traff henne. Men det var faktisk en felles venninne som sørget for at vi til slutt traff hverandre. Hun mente Line måtte være noe for meg, og etter hvert tok jeg kontakt, avslører den blide Slitu-jenta.

Og:

- Det er rett og slett utrolig deilig å dele hverdagen med noen du er så glad i.

Bifile stjerner: Ja, takk begge deler!

Skofteruds kjæreste, 25 år gamle Line, innrømmer at hun var litt bekymret i forhold til å innlede et forhold til en "skistjerne".

- Jeg hadde jo sett Vibeke på tv, og visste at hun var en kjent skiløper. Men da vi begynte å snakke skikkelig sammen, ble alt glemt. Da var det som om jeg hadde kjent henne hele livet. Det var en deilig følelse, sier hun til bladet.

Line Nymo Jarnes har vært innom landslaget i innebandy og er nylig utdannet eiendomsmegler fra BI. De to møtte hverandre i fjor sommer, og deler for tiden en leilighet i Mjøndalen utenfor Drammen.

Bilder av det forelskede paret sammen finner du over fire sider i Se og Hør Weekend!

LES OGSÅ: Naken Skofterud tilbake