DRAMATIKK: Det ble svært blodig da Lindsay Lohan fikk halve fingeren revet av i en båtulykke. Foto: Abaca
DRAMATIKK: Det ble svært blodig da Lindsay Lohan fikk halve fingeren revet av i en båtulykke. Foto: AbacaVis mer

Lindsay viste frem skadene etter båtulykken

- Det gjør så vondt, sier filmstjernen etter at hun fikk halve fingeren revet av.

SEOGHØR.NO: Lindsay Lohans båttur ble forvandlet til et smertefullt mareritt, da hun i helgen rev av halve fingeren i en båtulykke.

30-åringen skal ha forsøkt å ankre opp båten hun var ombord i da ringfingeren ble hengende fast i det tunge ankertauet som var på vei mot havbunnen.

«Freaky Friday»-stjernen lot imidlertid ikke smertene stoppe sitt planlagte besøk til syriske flyktninger i Tyrkia tirsdag.

Lindsay lekte blidt med barna og lot dem gjerne få se bandasjen som minnet om de dramatiske minuttene på sjøen.

SPREDDE GLEDE BLANT FLYKTNINGENE: Lindsay Lohan ble tatt i mot med åpne armer da hun besøkte syriske flyktninger i Tyrkia. Foto: Abaca
SPREDDE GLEDE BLANT FLYKTNINGENE: Lindsay Lohan ble tatt i mot med åpne armer da hun besøkte syriske flyktninger i Tyrkia. Foto: Abaca Vis mer

- Jeg mistet nesten fingeren min. Eller, jeg mistet halve fingeren ... Takk gud for at vi fant igjen delen som falt av. Jeg har akkurat operert den på plass, det gjør så vondt, skriver 30-åringen på bildedelingsappen Snapchat, etter ulykken.

Kraftig krangel med forloveden

Det er ikke bare båtulykken som har ført til dramatikk for Lindsay de siste månedene.

I juli rykket politet ut til Lindsays leilighet i London etter det som skal ha vært en kraftig krangel mellom henne og hennes daværende forlovede Egor Tarabasov (23).

SMERTEFULLT: Lindsay delte selv bilder fra sykehuset på Snapchat etter ulykken. Foto: Xposure
SMERTEFULLT: Lindsay delte selv bilder fra sykehuset på Snapchat etter ulykken. Foto: Xposure Vis mer

Nettstedet TMZ skriver at politiet måtte sparke ned døren til Lohans leilighet i London lørdag morgen, etter å ha mottatt et anrop om at en kvinne var i nød på adressen.

Scotland Yard opplyser til TMZ at da polititjenestemennene kom seg inn i leiligheten, fant de den tom og forlatt. Politiet klarte til slutt å oppdrive paret og fastslo at de begge var i orden.

- Prøvde å kvele meg

Nettstedet Life & Style henviser imidlertid til et dramatisk videoopptak tatt av en person som skal ha vært vitne til krangelen mellom Lohan og forloveden.

Naboer skal ha hørt «Mean Girls»-skuespilleren rope desperat om hjelp inne fra leiligheten lørdag morgen:

- Vær så snill, vær så snill, vær så snill. Han tok nettopp kvelertak på meg. Han tok nesten livet av meg. Alle vil få vite det. Kom deg ut av huset mitt, skriker Lohan i videoen ifølge nettstedet.

Lindsay har ikke kommentert disse påstandene, men paret er ikke lenger sammen.

LES OGSÅ: Lindsay Lohan i båtulykke